Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕκδήλωση του ΣΑΑΕ για τα ελληνικά αεροδρόμια
Αεροδρόμια

Εκδήλωση του ΣΑΑΕ για τα ελληνικά αεροδρόμια

Ο πρόεδρος του ΣΑΑΕ κ. Ντίνος Φραντζεσκάκης παρουσίασε στοιχεία των αεροδρομίων, καθώς και τους αριθμούς αφίξεων από άλλες χώρες ανά μήνα.

Στo πλαίσιο συμμετοχής του ΣΑΑΕ στην έκθεση “100% Hotel Show 2015” έγινε ειδική εκδήλωση για τα αεροδρόμια στις 9 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα παρουσιάσεων του MEC Παιανίας, με τη συμμετοχή φορέων που έχουν σχέση με τα ελληνικά αεροδρόμια. Έγιναν παρουσιάσεις από τους εμπλεκόμενους φορείς, αλλά και πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις και προβληματισμοί με την συμμετοχή πολλών παρευρισκομένων.   
 
Συντονιστής του πλανελ ήταν ο πρόεδρος του ΣΑΑΕ κ. Ντίνος Φραντζεσκάκης, ο οποίος παρουσίασε στοιχεία των αεροδρομίων, καθώς και τους αριθμούς αφίξεων από άλλες χώρες ανά μήνα. Έγινε αναφορά στη σημασία των αεροδρομίων στον τουρισμό και στις προοπτικές αποτελεσματικής λειτουργίας παλαιών και νέων αεροδρομίων.
 
Στη συνέχεια οι κ.κ. Δημήτρης Δεμάγκος και Βασίλης Ιεραπετρίτης (μηχανικός Αεροπορικών Έργων και ειδικός εμπειρογνώμονας και γενικός διευθυντής της viaair Consulting αντίστοιχα) παρουσίασαν τα τεχνικά θέματα που αφορούν στην αποτελεσματική λειτουργία των αεροδρομίων. Η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Marketing του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ΑΕ αναφέρθηκε στις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες του ΔΑΑ,  κάνοντας και μια ενδιαφέρουσα σύγκριση κόστους για τις χρεώσεις τους σε σχέση με άλλα ευρωπαϊκά αεροδρόμια. Ο κ. Αλέξης Σιώρης, διευθυντής Εμπορευματικής Ανάπτυξης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ΑΕ αναφέρθηκε στις αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων, ενώ ομιλία-παρέμβαση είχε και ο κ. Δημήτρης Παπαμιχαήλ, διευθύνων σύμβουλος της Goldair Handling, ο οποίος, πέραν του μεγέθους επίγειας εξυπηρέτησης και της παρουσίας της εταιρείας σε ξένες χώρες, ανέφερε τη συμμετοχή της με αξιώσεις και σε διεθνείς διαγωνισμούς για παροχή των υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024