Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠάνω η βενζίνη στα νησιά
Η βενζίνη και πάνω από 1,30 ευρώ σε τουριστικές περιοχές

Πάνω η βενζίνη στα νησιά

Αποκλίσεις που φθάνουν έως και 35 λεπτά το λίτρο καταγράφουν οι τιμές της αμόλυβδης βενζίνης από πρατήριο σε πρατήριο σε όλη τη χώρα. Η βενζίνη πωλείται πιο ακριβά σε τουριστικές […]

Αποκλίσεις που φθάνουν έως και 35 λεπτά το λίτρο καταγράφουν οι τιμές της αμόλυβδης βενζίνης από πρατήριο σε πρατήριο σε<...> όλη τη χώρα. Η βενζίνη πωλείται πιο ακριβά σε τουριστικές περιοχές, κυρίως της νησιωτικής χώρας, Κρήτη, Δωδεκάνησα και Κυκλάδες. Σε πολλα βενζινάδικα μάλιστα η τιμή ξεπερνά το 1,30 ευρώ.

Οι φθηνότερες τιμές εντοπίζονται σε πρατήρια στη Βόρεια Ελλάδα στους νομούς Κιλκίς, Σερρών, Πέλλας και Θεσσαλονίκης, όπου οι τιμές κυμαίνονται κοντά στο ένα ευρώ.

Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης, δήλωσε ότι αν χρειαστεί, η κυβέρνηση θα πάρει όλα τα μέτρα που προβλέπει ο νόμος, χωρίς να ξεκαθαρίζει αν πρόκειται να επιβάλει πλαφόν σε περιοχές που δε λειτουργεί ο ανταγωνισμός. Δήλωσε επίσης, ότι θα επιμείνει στην εγκατάσταση αυτόματων πωλητών καυσίμων, αλλά και στους κοστολογικούς ελέγχους που θα κάνουν τα κλιμάκια ελέγχων διακίνησης καυσίμων, προκειμένου να ελέγχονται οι τιμές.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024