Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠαρουσίαση του Mount Athos Area Gourmet στη Ρουμανία
To Mount Athos Area Gourmet θα "ταξιδέψει" ξανά στη Ρουμανία την επόμενη άνοιξη

Παρουσίαση του Mount Athos Area Gourmet στη Ρουμανία

Παρουσίαση χειμερινών τουριστικών προτάσεων μέσω διανομής έντυπου και ηλεκτρονικού πληροφοριακού υλικού στη Ρουμανία από τον Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω.

Φωτογραφική παρουσίαση του 1ου Mount Athos Area Gourmet πραγματοποίησε ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας στο πλαίσιο διεξαγωγής της διεθνούς τουριστικής έκθεσης T.T.R.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από την κα Simona Lazar, αρχισυντάκτρια της ένθετης έκδοσης με τίτλο “Gastronomy” της εφημερίδας “Jurnalul National” και προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών αλλά και πολλούς εκπροσώπους τύπου.

Παράλληλα ο Οργανισμός παρουσίασε χειμερινές τουριστικές προτάσεις μέσω διανομής έντυπου πληροφοριακού υλικού, αλλά και ηλεκτρονικά – μέσω επίδειξης εφαρμογών της ιστοσελίδας του, mountathosarea.org.

To Mount Athos Area Gourmet θα “ταξιδέψει” ξανά στη Ρουμανία την επόμενη άνοιξη για να μαγειρέψει σε 6 πόλεις της και να προσκαλέσει τους εν δυνάμει Ρουμάνους επισκέπτες στις δραστηριότητές του, οι οποίες φέτος θα διαρκέσουν ένα μήνα (15 Μαΐου – 15 Ιουνίου 2012).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024