Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣκληρή κριτική για τον ΕΟΤ από τον Σωτήρη Κούβελα

Σκληρή κριτική για τον ΕΟΤ από τον Σωτήρη Κούβελα

Σε ερώτησή του προς τον υπουργό Ανάπτυξης, ο βουλευτής Α` Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Σωτήρης Κούβελας σχετικά με την στάση του ΕΟΤ απέναντι στους φορείς της Θεσσαλονίκης τονίζει ότι η η […]

Σε ερώτησή του προς τον υπουργό Ανάπτυξης, ο βουλευτής Α` Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Σωτήρης Κούβελας σχετικά με την<...> στάση του ΕΟΤ απέναντι στους φορείς της Θεσσαλονίκης τονίζει ότι η η συμπεριφορά του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού προκαλεί αγανάκτηση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κούβελας αναφέρει ότι αυτό συμβαίνει διότι ο ΕΟΤ, σύμφωνα με τις καταγγελίες του “Γραφείου Συνεδρίων και Επισκεπτών της Θεσσαλονίκης” (TCVB), αρνείται να δώσει στους φορείς της Θεσσαλονίκης, απάντηση για τα “Σχέδια Δράσης” που υπέβαλε το TCVB.

Το TCVB, στο οποίο συμμετέχουν κορυφαίοι φορείς της πόλης – σημειώνει ο κ. Κούβελας – καταγγέλλει ότι “ο ΕΟΤ βρήκε χρόνο και χρήμα να συγχρηματοδοτήσει την παραγωγή σειράς βερνικιών για τα νύχια που θα φέρουν ονόματα ελληνικών νησιών. Βρήκε επίσης τη διάθεση και το χρήμα να εγκρίνει επιχορηγήσεις 10,2 δισ. δρχ. μόνο για τα ξενοδοχεία Β΄ κατηγορίας στην Αθήνα, ώστε να εκσυγχρονιστούν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, αν και υπήρχε απόφαση τα χρήματα αυτά να δοθούν και στις άλλες ολυμπιακές πόλεις, όπως είναι η Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Κούβελας ζητά να πληροφορηθεί ποια μέτρα σκοπεύει να λάβει ο υπουργός Ανάπτυξης, ώστε οι “συμπεριφορές και δράσεις” του ΕΟΤ να γίνουν “περισσότερο σύμμετρες, αναλογικές και δίκαιες για όλη την Ελλάδα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024