Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣτην Ολυμπιακή Αεροπορία-Υπηρεσίες Α.Ε. το πρώτο Βραβείο Ποιότητας Επίγειας Εξυπηρέτησης

Στην Ολυμπιακή Αεροπορία-Υπηρεσίες Α.Ε. το πρώτο Βραβείο Ποιότητας Επίγειας Εξυπηρέτησης

Το Πρώτο Βραβείο Ποιότητας Επίγειας Εξυπηρέτησης ανάμεσα σε δεκάδες Handling Agents, απένειμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιάο τουριστικός οργανισμός TUI στην Ολυμπιακή Αεροπορία – Υπηρεσίες Α.Ε.. Πιο συγκεκριμένα, με πρώτη την […]

Το Πρώτο Βραβείο Ποιότητας Επίγειας Εξυπηρέτησης ανάμεσα σε δεκάδες Handling Agents, απένειμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά<...>ο τουριστικός οργανισμός TUI στην Ολυμπιακή Αεροπορία – Υπηρεσίες Α.Ε..

Πιο συγκεκριμένα, με πρώτη την Κεφαλληνία, συνολικά εννέα σταθμοί της ΟΑ-Υ, (πέραν της Κεφαλληνίας, οι αερολιμένες Θεσσαλονίκης, Σάμου, Κω, Χανίων, Ζακύνθου, Καβάλας, Ρόδου και Ηρακλείου) απέσπασαν τα εύσημα της TUI για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών Handling, αφήνοντας πίσω στον γενικό πίνακα κατάταξης που συνετάχθη με τα αυστηρότερα κριτήρια, διάσημους και περιζήτητους τουριστικούς προορισμούς όπως η Βενετία, η Βερόνα, η Μάλτα, κ.α..

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι με παρουσία σε 45 Πολιτικούς Αερολιμένες σε όλη την επικράτεια, το μερίδιο αγοράς της ΟΑ-Υ ξεπερνάει συνολικά το 80%, καθώς εξυπηρετεί πάνω από 175 αεροπορικές εταιρίες, μεταξύ των οποίων η Αlitalia, Iberia, Singapore Airlines, El-Al, CSA, Luxair, Egyptair, Maersk Air, κ.α.. Όσον αφορά στα εκτιμώμενα έσοδα της ΟΑ-Υ το 2005 από το Handling, αυτά υπολογίζονται στα 137 εκατ. ευρώ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024