Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΣύμφωνο συνεργασίας Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας – Γερμανοελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου
Πρωτοβουλία κατάρτισης του Σήματος Ποιότητας Ελληνικής Μεσογειακής Κουζίνας

Σύμφωνο συνεργασίας Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας – Γερμανοελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου

Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Γερμανοελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου και του Chef’s Club οf Greece, με στόχο μελλοντικές συνέργειες των μελών τους.

Την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, στις 15.00, ο Γερμανοελληνικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος (DHW) και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας (Chef’s Club οf Greece) θα υπογράψουν, στα πλαίσια της 7ης HORECA 2012, σύμφωνο συνεργασίας, με στόχο μελλοντικές συνέργειες των μελών τους σε δραστηριότητες που αφορούν τη γαστρονομία, αλλά και τη φιλοξενία.

Τoν DHW θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρός της και Ευρωβουλευτής των Γερμανών Φιλελευθέρων Δημοκρατών (FDP), κ. Γιώργος Χατζημαρκάκης.

Μάλιστα, οι δύο φορείς, μαζί με τον Σύνδεσμο Γερμανών Γαστρονόμων και Ξενοδόχων (DEHOGA), θα ανακοινώσουν στην 7η HORECA, την πρωτοβουλία διατύπωσης και κατάρτισης του “Σήματος Ποιότητας Ελληνικής Μεσογειακής Κουζίνας”, το οποίο θα στοχεύει στην πιστοποίηση των χώρων εστίασης στη Γερμανία που προσφέρουν παραδοσιακή ελληνική γαστρονομία και φιλοξενία, με εκλεκτά προϊόντα της ελληνικής γης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024