Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣυνεργασία ΕΞΑ και Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής της Ν.Α. Αθηνών

Συνεργασία ΕΞΑ και Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής της Ν.Α. Αθηνών

Μετά από πρόσκληση της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής (ΝΕΤΠ) της Ν.Α. Αθηνών, η Ένωση Ξενοδόχων Αττικής – ΕΞΑ παρέστηστην συνεδρίαση της επιτροπής με αντικείμενο την συζήτηση επί της εισήγησης του […]

Μετά από πρόσκληση της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής (ΝΕΤΠ) της Ν.Α. Αθηνών, η Ένωση Ξενοδόχων Αττικής – ΕΞΑ παρέστη<...>στην συνεδρίαση της επιτροπής με αντικείμενο την συζήτηση επί της εισήγησης του τμήματος τουρισμού για τον προγραμματισμό δράσεων τουριστικής προβολής για το έτος 2006.

Συγκεκριμένα, οι προτεινόμενες δράσεις είναι οι ακόλουθες:


  1. Έκδοση έντυπου οδηγού, χαρτών και αφισών που θα αφορούν στη χωροταξική αρμοδιότητα της Νομαρχίας Αθηνών, συγκεκριμένα στην τουριστική προσφορά του προορισμού. Τα εν λόγω έντυπα θα εκδοθούν σε διάφορες γλώσσες και θα διατίθενται στους Ο.Τ.Α., εκθέσεις εξωτερικού, αεροδρόμιο, πρεσβείες, κ.λ.π..
  2. Έκδοση έντυπου τουριστικού οδηγού, ειδικών θεματικών μορφών τουρισμού της χωροταξικής αρμοδιότητας της Ν.Α. Αθηνών που θα αναπαραχθεί σε ηλεκτρονική μορφή (cd-rom). Η έκδοση έντυπα οδηγού θα περιλαμβάνει ειδικές θεματικές μορφές τουρισμού που χρίζουν ιδιαίτερης προβολής, λόγω των σύγχρονων διεθνών τάσεων της τουριστικής ζήτησης.
  3. Δημιουργία διεύθυνσης (site) στο διαδίκτυο (internet που θα βρίσκεται στο portal http://www.nomarxia.gr της Νομαρχίας Αθηνών) που θα παρέχει γενικές πληροφορίες τουριστικού περιεχομένου.
  4. Συμμετοχή σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, αλλά και σε άλλες ειδικές θεματικές εκθέσεις σε συνεργασία με τον ΕΟΤ..
  5. Δημιουργία και παραγωγή βίντεο προβολής των τουριστικών πόρων (αξιοθέατα, μνημεία, μουσεία, περιοχές υψηλού τουριστικού ενδιαφέροντος, ειδικές εναλλακτικές μορφές τουρισμού), το οποίο θα χρησιμοποιείται στην παρουσίαση της Νομαρχίας Αθηνών στα εκθεσιακά περίπτερα, για την συμμετοχή σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις.


Τα απορρέοντα οφέλη από τις παραπάνω δράσεις, ενδεικτικά μπορούν να είναι τα παρακάτω:

  • Προβολή / προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Αθήνας.
  • Επαναπροσδιορισμός / αναδιάρθρωση της τουριστικής πελατείας (νέες αγορές στόχοι).
  • Εξυπηρέτηση / διευκόλυνση τουριστών.
  • Διεύρυνση Δημοσίων Σχέσεων, κ.λπ..


Με βάση, όλα τα παραπάνω, η Ένωση Ξενοδόχων Αττικής προτίθεται να καταθέσει εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος τις παρατηρήσεις της επί του προτεινόμενου σχεδίου δράσεων τουριστικής προβολής για το έτος 2006.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024