Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤακτική συνεδρίαση και κοπή πίτας της ΠΟΕΤ

Τακτική συνεδρίαση και κοπή πίτας της ΠΟΕΤ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Τουρισμού, μετά την τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, όπου ως γνωστόν εκπροσωπούνται 15 πρωτοβάθμιες ενώσεις από όλες τις τουριστικές περιοχές της χώρας και την πολύωρη συζήτηση […]

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Τουρισμού, μετά την τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, όπου ως γνωστόν εκπροσωπούνται 15 πρωτοβάθμιες ενώσεις από όλες τις τουριστικές περιοχές της χώρας<...> και την πολύωρη συζήτηση καίριων θεμάτων του κλάδου, πραγματοποίησε στη συνέχεια εκδήλωση για την κοπή της πίτας και τον εορτασμό του νέου χρόνου από κοινού με την Ένωση Εφοπλιστών Επιβατηγών Πλοίων και την Ένωση Αμερικανών Τουριστικών Πρακτόρων (ASTA).

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο υφυπουργός Τουρισμού Δημήτρης Γεωργακόπουλος, ο τομεάρχης Τουρισμού της ΝΔ Αναστάσιος Λιάσκος, η αναπληρώτρια Τομεάρχης Τουρισμού της Ν.Δ βουλευτής Παρθένα Φουντουκίδου, ο πρώην υπουργός Αριστοτέλης Παυλίδης, ο τομεάρχης Εμπορικής Ναυτιλίας βουλευτής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο πρέσβης των ΗΠΑ Thomas Miller, οι πρεσβευτές της Κίνας, Ισπανίας, Ιρλανδίας και Ινδίας και πάνω από 500 παράγοντες του τουριστικού χώρου, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης κ.α. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι τόνοι των ομιλητών ήταν χαμηλοί, παρά την πασιφανή δυσπραγία από τα γνωστά σύννεφα που όλο και περισσότερο πυκνώνουν στον τουρισμό και όχι μόνον.

Αίσθηση και συγκίνηση προκάλεσε η μετά θάνατον βράβευση από την ΠΟΕΤ των Χρήστου Κουλουβάτου και Αγγέλου Βασιλειάδη, τις τιμητικές πλακέτες για τους οποίους παρέλαβαν με δικαιολογημένη συγκίνηση και υπερηφάνεια οι γιοι τους Κωνσταντίνος Κουλουβάτος και Στάθης Βασιλειάδης, ενώ βραβεύτηκε, επίσης και ο κ. Τάκης Αντωνίου. Ο «φιλόσοφος» του τουρισμού, όπως εύστοχα χαρακτηρίσθηκε από τον εκπρόσωπο της ΠΟΕΤ, που του επέδωσε την τιμητική πλακέτα, με λίγα λόγια μεστά και σε μερικά σημεία καυστικά, όπως ευστόχως το συνηθίζει, ευχαρίστησε για την τιμή που οι συνάδελφοί του περιποίησαν στο πρόσωπό του και εξέπεμψε μηνύματα εγρήγορσης και αποτελεσματικής συνεργασίας με τις αρχές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024