Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤο 1ο της Συνέδριο με θέμα την Τουριστική Ανάπτυξη και Πολιτική διοργανώνει η ΑΤΕΜ

Το 1ο της Συνέδριο με θέμα την Τουριστική Ανάπτυξη και Πολιτική διοργανώνει η ΑΤΕΜ

Το 1ο Διεθνές Επιστημονικό της Συνέδριο με θέμα την Τουριστική Ανάπτυξη και την Τουριστική Πολιτική διοργανώνει στις 7 και 8 Ιουλίου 2005στο Ξενοδοχείο St. George Lycabettus η Ακαδημία Τουριστικών Ερευνών […]

Το 1ο Διεθνές Επιστημονικό της Συνέδριο με θέμα την Τουριστική Ανάπτυξη και την Τουριστική Πολιτική διοργανώνει στις 7 και 8 Ιουλίου 2005<...>στο Ξενοδοχείο St. George Lycabettus η Ακαδημία Τουριστικών Ερευνών και Μελετών (ΑΤΕΜ). Η επίσημη έναρξη του Συνεδρίου θα γίνει την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2005 στις 8:30 π.μ. από τον Πρόεδρο της ΑΤΕΜ κ. Μάριο Βασιλόπουλο.

Στις δύο μέρες του Συνεδρίου θα γίνουν 30 περίπου επιστημονικές ανακοινώσεις από εισηγητές που προέρχονται από 10 διαφορετικές χώρες: ΗΠΑ, Καναδάς, Αγγλία, Αυστρία, Δανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Τουρκία, Ταϊβάν και Κίνα. Οι εισηγήσεις του Συνεδρίου περιλαμβάνουν θέματα Τουριστικής Πολιτικής, Τουριστικής Ανάπτυξης, Τουριστικής Τεχνολογίας, Ταξιδιωτικών Γραφείων, Τουριστικής Καταναλωτικής Συμπεριφοράς, Ολυμπιακών Αγώνων και Τουρισμού, Ξενοδοχειακή Οργάνωση, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στον Τουριστικό Κλάδο, Θεματικός Τουρισμός, κ.α..

Την εναρκτήρια ομιλία του Συνεδρίου θα πραγματοποιήσει ο κ. Γρηγόρης Παπανίκος με θέμα `Ο Ελληνικός Τουρισμός στην Μεταολυμπιακή Περίοδο`. Ο ερευνητής είναι συγγραφέας της μελέτης του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων με τίτλο `Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 και οι Επιπτώσεις στον Ελληνικό Τουρισμό`, που δημοσιεύτηκε το 1999, και μέλος της ερευνητικής ομάδας της μελέτης `Αναπτυξιακές Επιδράσεις των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004: Μεταολυμπιακή Αξιοποίηση των Υποδομών και του Εξοπλισμού`, που εκπονήθηκε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (π. ΑΣΟΕΕ) για λογαριασμό του Υπουργείου Πολιτισμού το 2004.

Ειδικότερα, στην παρουσίαση του ο κ. Παπανίκος θα κάνει μία πρώτη μεταολυμπιακή αποτίμηση των τουριστικών επιδράσεων των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στοιχεία που αφορούν στην εγκυρότητα των προβλέψεων που είχαν γίνει πριν από τους αγώνες. Επίσης, θα αναφερθεί στις πρόσφατες εκτιμήσεις των κυβερνητικών παραγόντων, αλλά και εκτιμήσεων για την πορεία του ελληνικού τουρισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024