Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤο υπουργείο Ανάπτυξης εξέδωσε φυλλάδιο ενημέρωσης τουριστών

Το υπουργείο Ανάπτυξης εξέδωσε φυλλάδιο ενημέρωσης τουριστών

Το φυλλάδιο ενημέρωσης των ξένων, κυρίως, τουριστών με 20 τιμές εκκίνησης για βασικές υπηρεσίες και 50 άλλες για αγαθά ευρείας κατανάλωσης, δημοσιοποίησε χθες η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης…

Το φυλλάδιο ενημέρωσης των ξένων, κυρίως, τουριστών με 20 τιμές εκκίνησης για βασικές υπηρεσίες και 50 άλλες για<...> αγαθά ευρείας κατανάλωσης, δημοσιοποίησε χθες η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης.

Πρόκειται για ένα εύχρηστο μικρών διαστάσεων φυλλάδιο σε έξι γλώσσες – ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά, αραβικά, κινέζικα -, το οποίο διανέμεται σε όλες τις εισόδους της χώρας, τις αθλητικές εγκαταστάσεις, μουσεία και από κεντρικά σημεία των Ολυμπιακών πόλεων.

Οι βασικοί τομείς που αναφέρονται στο φυλλάδιο είναι οι μεταφορές, υπηρεσίες υγείας, αναψυχή και πολιτιστικές δραστηριότητες, εστιατόρια, κυλικεία – περίπτερα, διατροφή, μη αλκοολούχα ποτά και αλκοολούχα ποτά.

Το φυλλάδιο, όπως επισήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Σιούφας, τυπώθηκε αρχικά σε 300.000 αντίτυπα, ενώ αναφερόμενος στη διαμόρφωση των τιμών στην αγορά τόνισε ότι “το υπουργείο βρίσκεται σε επιφυλακή για να αντιμετωπίσει φαινόμενα αρρυθμιών και αυτό έχει σκοπό να το κάνει με αμείλικτο τρόπο. Αν κάποιος επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί τους Ολυμπιακούς για το δικό του κέρδος, αυτό θα είναι ζημιά για τη χώρα”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024