Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤο υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης να αναλάβει πρωτοβουλία για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης να αναλάβει πρωτοβουλία για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού, έχει ορίσει φέτος ως θέμα για την γιορτή της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού (27/9), το πολύ επίκαιρο για την Ελλάδα, λόγω Ολυμπιακών Αγώνων…

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού, έχει ορίσει φέτος ως θέμα για την γιορτή της<...> Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού (27/9), το πολύ επίκαιρο για την Ελλάδα, λόγω Ολυμπιακών Αγώνων, “Αθλητισμός και Τουρισμός: Δύο ζωντανές δυνάμεις για την αλληλοκατανόηση, τον πολιτισμό και την ανάπτυξη της κοινωνίας”.

Έτσι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΠΟΕΤ), σε επιστολή της προς την κυβέρνηση τονίζει ότι “λόγω της εξαιρετικής συγκυρίας, θα ήταν χρήσιμο το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης να αναλάβει την διοργάνωση της γιορτής στην Αθήνα, αλλά και πανελλαδικά, σε συνεργασία με τους φορείς του τουρισμού, έτσι ώστε να περάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μήνυμα της αξίας του τουρισμού για την χώρα μας αλλά και της αλληλεπίδρασης τουρισμού – πολιτισμού”.

Κατά αυτό το τρόπο πιστεύει η ΠΟΕΤ θα δοθεί παράλληλα η ευκαιρία να γιορτασθεί ενιαία το σημαντικό αυτό γεγονός από την πολιτεία, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους. Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό η ΠΟΕΤ είναι έτοιμη να συνεργαστεί και να βοηθήσει, όπου απαιτηθεί.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024