Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΒράβευση του Περιπτέρου της Λάρισας στη Philoxenia
Νομαρχία Λάρισας

Βράβευση του Περιπτέρου της Λάρισας στη Philoxenia

Τιμητική διάκριση απέσπασε από την Οργανωτική Επιτροπή της Helexpo το περίπτερο της Νομαρχίας Λάρισας, στο πλαίσιο της τουριστικής έκθεσης Philoxenia. Το περίπτερο της Νομαρχίας, της ΤΕΔΚ και του Επιμελητηρίου Λάρισας […]

Τιμητική διάκριση απέσπασε από την Οργανωτική Επιτροπή της Helexpo το περίπτερο της Νομαρχίας Λάρισας, στο πλαίσιο της<...> τουριστικής έκθεσης Philoxenia. Το περίπτερο της Νομαρχίας, της ΤΕΔΚ και του Επιμελητηρίου Λάρισας βραβεύτηκε και απέσπασε την “Αργυρή Κάρτα” για την αισθητική του.

Η βράβευση έγινε σε χώρο της ΧΑΝΘ από την κα Χρύσα Κρασσά, υπεύθυνη πωλήσεων και marketing της Helexpo και το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της Νομαρχίας Λάρισας η αρμόδια αντινομάρχης κα Ρένα Καραλαριώτου. Το βραβείο συνοδευόταν και από επιταγή 2.000 ευρώ, η οποία δίνεται στην Νομαρχία Λάρισας, προκειμένου να αξιοποιήσει το ποσό αυτό για την προβολή και διαφήμιση του νομού στην επόμενη έκθεση της Philoxenia. Η κα Καραλαριώτου ευχαρίστησε την οργανωτική επιτροπή της Helexpo τόσο για το βραβείο όσο και την ευκαιρία που δίνει στην Νομαρχία Λάρισας και στις υπόλοιπες νομαρχίες της χώρας να προβληθούν τουριστικά. Τέλος, τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Philoxenia είναι μια σημαντική έκθεση τουρισμού, με ιδιαίτερη βαρύτητα για τα Βαλκάνια και την ΝΑ Μεσόγειο. “Δίνει τη δυνατότητα να προβάλλει ο νομός Λάρισας τις τουριστικές του δυνατότητες σε ευρύ κοινό, να έρθουν σε επαφή οι επαγγελματίες με άλλους του χώρου τους, να διεισδύσουμε σε νέες τουριστικές αγορές, να ανιχνεύσουμε σύγχρονες τάσεις στον τουρισμό και να αναζητήσουμε συνεργασίες. Η φετινή μας βράβευση συντηρεί μια καλή παράδοση που έχει δημιουργήσει η Νομαρχία Λάρισας τα τελευταία χρόνια με την παρουσία της στην έκθεση Philoxenia και είναι απόρροια της σκληρής δουλειάς που γίνεται από όλους μας προκειμένου ο νομός Λάρισας να καταστεί ευρύτερα γνωστός στην τουριστική αγορά. Η Νομαρχία Λάρισας, συστηματικά και σε συνεργασία με τους φορείς του νομού, θα συνεχίσει να προωθεί τα τουριστικά συμφέροντα του νομού και να προβάλει τουριστικά το νομό προκειμένου να προσελκύει διαρκώς περισσότερους τουρίστες στο νομό Λάρισας”, κατέληξε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024