Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΔΑΑ: στη δεύτερη καλύτερη θέση της Ευρώπης και του κόσμου για το 2003

ΔΑΑ: στη δεύτερη καλύτερη θέση της Ευρώπης και του κόσμου για το 2003

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών(ΔΑΑ), στα πλαίσια του Παγκόσμιου Συνεδρίου του Διεθνούς Συμβουλίου Αεροδρομίων, ACI, που πραγματοποιήθηκε στη Λισσαβώνα, τιμήθηκε με δύο ιδιαίτερα σημαντικά βραβεία στην κατηγορία “Συνολική Ικανοποίηση Επιβατών”, επιβεβαιώνοντας […]

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών(ΔΑΑ), στα πλαίσια του Παγκόσμιου Συνεδρίου του Διεθνούς Συμβουλίου Αεροδρομίων, ACI, που πραγματοποιήθηκε<...> στη Λισσαβώνα, τιμήθηκε με δύο ιδιαίτερα σημαντικά βραβεία στην κατηγορία “Συνολική Ικανοποίηση Επιβατών”, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη χρονιά την επιτυχημένη και σταθερή πορεία του στην παροχή άριστων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό και τους επισκέπτες του.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του Συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε η φετινή τελετή απονομής των βραβείων της ετήσιας ανεξάρτητης έρευνας του Παγκόσμιου Οργανισμού Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ) και του Διεθνούς Συμβουλίου Αεροδρομίων (ACI) για το 2003, βάσει των αποτελεσμάτων που ανακοινώθηκαν το Μάιο. Η διεθνής αεροπορική κοινότητα τίμησε φέτος το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με τις εξής διακρίσεις:

  • Βραβείο για τη 2η θέση στον κόσμο στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία των αεροδρομίων με επιβατική κίνηση από 5 έως 15 εκατ. ετησίως, μετά το νέο αεροδρόμιο του Κέιπ Τάουν. Ιδιαίτερα αξιοσημείωτο είναι ότι, στην ίδια κατηγορία, το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” κατέκτησε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, την 2η θέση στην Ευρώπη.
  • Βραβείο για τη 2η θέση στην Ευρώπη ανεξαρτήτως κατηγορίας επιβατικής κίνησης, μετά το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης.

Τα βραβεία εκ μέρους του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών παρέλαβε ο Διευθυντής Μάρκετινγκ & Δημοσίων Σχέσεων, κ. Γιώργος Καραμάνος, κατά τη διάρκεια της τελετής “Βραβεία AETRA 2003” που διοργανώθηκε στο Palacio Dos Congressos της Λισσαβώνας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024