Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΜε επιτυχία στέφθηκε η επίσκεψη στο αεροδρόμιο Ίκαρος

Με επιτυχία στέφθηκε η επίσκεψη στο αεροδρόμιο Ίκαρος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προχθεσινή εκδήλωση στο Αεροδρόμιο “Ίκαρος” στην Κωπαϊδα Βοιωτίας. Η άρτια οργάνωση και οι εντυπωσιακές για τα ελληνικά δεδομένα εγκαταστάσεις του αεροδρομίου, προσέφεραν στους φίλους της αεροπορίας […]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προχθεσινή εκδήλωση στο Αεροδρόμιο “Ίκαρος” στην Κωπαϊδα Βοιωτίας.<...>

Η άρτια οργάνωση και οι εντυπωσιακές για τα ελληνικά δεδομένα εγκαταστάσεις του αεροδρομίου, προσέφεραν στους φίλους της αεροπορίας την ευκαιρία να συναντηθούν και να αναδείξουν την αεροπορική ιδέα στο ιδανικότερο περιβάλλον. Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του “΄Ίκαρος”, οι Greek Aviation Enthusiasts, η HellasGA, πιλότοι, εργαζόμενοι στην πολιτική αεροπορία και πλήθος φίλων της αεροπορίας καλωσόρισαν την νέα χρονιά από κοινού, ενώ στην κοπή της πίτας που ακολούθησε τυχεροί στάθηκαν οι “aviation-enthusiasts” και οι πιλότοι που αφίχθησαν από το Ελευθέριος Βενιζέλος.

Στην εκδήλωση παρέστη και χαιρέτησε ο τέως Υπουργός Μεταφορών κ. Μαντέλης, ενώ εντυπωσιακή ήταν η πτητική παρουσία που κορυφώθηκε με τις επιδείξεις ελικοπτέρων και αεροσκαφών που καταχειροκροτήθηκαν. Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα άρχισε η αποχώρηση από την εκδήλωση, όπου το αεροδρόμιο του Ικάρου βίωσε κινήσεις ζηλευτές για τα ελληνικά δεδομένα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024