Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠροβλήματα στο Ελ. Βενιζέλος λόγω καιρού

Προβλήματα στο Ελ. Βενιζέλος λόγω καιρού

Μεγάλη ταλαιπωρία αντιμετώπισαν χτες όσοι επιβάτες θέλησαν να ταξιδέψουν από το αεροδρόμιο του `Ελ. Βενιζέλου`, καθώς οι ισχυροί άνεμοι, που επικρατούσαν προκάλεσαν πολύωρες καθυστερήσεις και ματαιώσεις πτήσεων. Πιο συγκεκριμένα, εξαιτίας […]

Μεγάλη ταλαιπωρία αντιμετώπισαν χτες όσοι επιβάτες θέλησαν να ταξιδέψουν από το αεροδρόμιο του `Ελ. Βενιζέλου`, καθώς οι ισχυροί άνεμοι, που<...> επικρατούσαν προκάλεσαν πολύωρες καθυστερήσεις και ματαιώσεις πτήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, εξαιτίας της χτεσινής κακοκαιρίας, δεν κατάφεραν να απογειωθούν τα αεροσκάφη με προορισμό Νάξο, Πάρο, Χανιά, Θεσσαλονίκη και Σάμο, ενώ ακυρώθηκαν οι πρωινές πτήσεις προς Μυτιλήνη, λόγω προβλημάτων στο αεροδρόμιο του νησιού.

Επίσης, η πτήση 901 των Ολυμπιακών Αερογραμμών από Θεσσαλονίκη για Αθήνα δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στο `Ελευθέριος Βενιζέλος` και επέστρεψε στο `Μακεδονία`, όπως και η πτήση 402 των Ο.Α. από Τελ Αβίβ για Αθήνα, που προσέγγισε με τη δεύτερη φορά το αεροδρόμιο των Σπάτων το πρωί λόγω των ισχυρών ανέμων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024