Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΔιεθνής «πρωτιά» για το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Διεθνής «πρωτιά» για το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Το βραβείο OAG Airline Marketing Award για το αναπτυξιακό πρόγραμμα του όσο αφορά στις αεροπορικές του εταιρίες, απέσπασε ο ΔΑΑ `Ελευθέριος Βενιζέλος`, στην κατηγορίαεπιβατικής κίνησης 10 – 25 εκατομμυρίων. Αντικατοπτρίζοντας […]

Το βραβείο OAG Airline Marketing Award για το αναπτυξιακό πρόγραμμα του όσο αφορά στις αεροπορικές του εταιρίες, απέσπασε ο ΔΑΑ `Ελευθέριος Βενιζέλος`, στην κατηγορία<...>επιβατικής κίνησης 10 – 25 εκατομμυρίων.

Αντικατοπτρίζοντας την κοινή αναπτυξιακή πορεία αεροδρομίου και αερομεταφορέων, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών έλαβε φέτος στο 12ο Συνέδριο «ROUTES» στο Ντουμπάι, το μεγαλύτερο αριθμό ψήφων που απέσπασε ποτέ αεροδρόμιο μέχρι σήμερα από τους αερομεταφορείς. Η δεύτερη συνεχής επιβράβευση του αεροδρομίου της Αθήνας για την υποστήριξή του προς τις αεροπορικές εταιρίες αποτελεί το επιστέγασμα της αναπτυξιακής στρατηγικής του ΔΑΑ, που, κατά τη διάρκεια της περιόδου 2002-2005, είχε ως αποτέλεσμα την προσέλκυση 18 νέων αεροπορικών εταιριών και την προσθήκη 17 νέων προορισμών και σημαντικού αριθμού επιπλέον συχνοτήτων στο αεροδρόμιο.

Αναφερόμενος στο Βραβείο marketing για το αναπτυξιακό πρόγραμμα του ΔΑΑ προς τις αεροπορικές εταιρίες, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του ΔΑΑ, κ. Γιάννης Παράσχης, δήλωσε: «Η τιμητική αυτή διάκριση επιβραβεύει την προσπάθειά μας να χτίσουμε μια σχέση ουσιαστικής και στενής συνεργασίας με όλες τις αεροπορικές εταιρίες για την προώθηση των αναπτυξιακών σχεδίων τους. Παράλληλα, αντανακλά την επιτυχία του σχεδιασμού του ΔΑΑ με στόχο την προσέλκυση νέων αεροπορικών εταιριών. Ευχαριστούμε τις αεροπορικές εταιρίες που επιβραβεύουν για δεύτερη φορά το αεροδρόμιό μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την αναπτυξιακή τους δραστηριότητα στην κοινή μας πορεία».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024