Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕπικείμενες αλλαγές στα Δ.Σ. Κυπριακών Αερογραμμών και Eurocypria

Επικείμενες αλλαγές στα Δ.Σ. Κυπριακών Αερογραμμών και Eurocypria

Αλλαγές στα Διοικητικά Συμβούλια των Κυπριακών Αερογραμμών και της Eurocypria αναμένονται εντός του προσεχούς διαστήματος, με τις απαραίτητες επαφές να έχουν ήδη πραγματοποιηθεί μεταξύ διοικήσεων των αεροπορικών εταιριώνκαι κυπριακής κυβέρνησης, […]

Αλλαγές στα Διοικητικά Συμβούλια των Κυπριακών Αερογραμμών και της Eurocypria αναμένονται εντός του προσεχούς διαστήματος, με τις απαραίτητες επαφές να έχουν ήδη πραγματοποιηθεί μεταξύ διοικήσεων των αεροπορικών εταιριών<...>και κυπριακής κυβέρνησης, όπως διαβεβαίωσε ο υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου, κ. Χάρης Θράσου, σε δηλώσεις του.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ, ο κ. Θράσου διευκρίνισε ότι μετά την ανεξαρτητοποίηση της Eurocypria, θα πρέπει να γίνει αναδόμηση, ώστε να μην υπάρχουν τα ίδια μέλη στα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιριών, ενώ όπως συμπλήρωσε οι διαδικασίες και οι επαφές θα ολοκληρωθούν πολύ σύντομα, οπότε το θέμα θα οδηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο για τη λήψη των τελικών αποφάσεων.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των Κυπριακών Αερογραμμών, κ. Λάζαρος Σαββίδης, μιλώντας επίσης στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ, ανέφερε, σύμφωνα με δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας `Φιλελεύθερος`, πως η αναδόμηση των διοικητικών συμβουλίων θα έπρεπε να αρχίσει από την στιγμή που η Eurocypria πωλήθηκε στην κυβέρνηση. Το θέμα, όπως πρόσθεσε, δεν απασχολεί τον ίδιο, καθώς εδώ και τρία χρόνια εργάζεται ασταμάτητα. Είπε επίσης ότι αν αντικατασταθεί στην προεδρία των Κυπριακών Αερογραμμών, «δεν θα είναι γιατί απέτυχε, αλλά γιατί χρειάζεται να επιστρέψει και να ασχοληθεί αποκλειστικά με τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή στο Υπουργείο Εσωτερικών».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024