Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΦάρσα για βόμβα σε αεροσκάφος ολλανδικής εταιρίας

Φάρσα για βόμβα σε αεροσκάφος ολλανδικής εταιρίας

Στον Εισαγγελέα της Κω οδηγήθηκε χτες το πρωί ο 40χρονος Έλληνας φαρσέρ, που φέρεται να τηλεφώνησε το βράδυ της Κυριακής στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, προειδοποιώντας για την ύπαρξη βόμβας […]

Στον Εισαγγελέα της Κω οδηγήθηκε χτες το πρωί ο 40χρονος Έλληνας φαρσέρ, που φέρεται να τηλεφώνησε το βράδυ της Κυριακής στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, προειδοποιώντας για την ύπαρξη βόμβας σε αεροσκάφος με προορισμό<...>το `Αμστερνταμ. Όπως αποδείχθηκε, ο εν λόγω άντρας είχε επιχειρήσει νωρίτερα να επιβιβαστεί στην πτήση τσάρτερ PFL 326 της ολλανδικής εταιρίας Arkefly από τη Κω με κατεύθυνση το `Αμστερνταμ, αλλά η είσοδος του απαγορεύτηκε λόγω μέθης.

`Αμεσα δόθηκε εντολή από τις αστυνομικές αρχές και το συγκεκριμένο αεροσκάφος, με 288 επιβάτες, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Αθηνών “Ελ. Βενιζέλος”, προκειμένου να ελεχθεί. Έπειτα από ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν τόσο σε αυτό το αεροσκάφος, όσο και σε άλλα δύο που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο της Κω με κατεύθυνση το `Αμστερνταμ, αποδείχθηκε πως επρόκειτο για φάρσα, καθώς δεν εντοπίστηκε τίποτα ύποπτο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024