Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΗ 2Serve και η Aviapartner ενώνουν τις δυνάμεις τους στην Κύπρο

Η 2Serve και η Aviapartner ενώνουν τις δυνάμεις τους στην Κύπρο

Συμφωνία υπογράφτηκε μεταξύ της Κυπριακής εταιρείας παροχής υπηρεσιών εδάφους σε αεροδρόμια 2Serve και την Aviapartner για την δημιουργία μιας κοινής εταιρείας με σκοπό την προσφορά για παροχή αδειοδότησης πλήρων υπηρεσιών […]

Συμφωνία υπογράφτηκε μεταξύ της Κυπριακής εταιρείας παροχής υπηρεσιών εδάφους σε αεροδρόμια 2Serve και την Aviapartner για την δημιουργία μιας κοινής εταιρείας με σκοπό την προσφορά για παροχή αδειοδότησης πλήρων υπηρεσιών εδάφους στα αεροδρόμια της Λάρνακας και της Πάφου. Με την<...> εισδοχή της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση η αγορά για υπηρεσίες εδάφους στην Κύπρο έχει ανοίξει και οι άδειες τόσο για το αεροδρόμιο της Λάρνακας όσο και για αυτό της Πάφου είναι ανοιχτές για προσφορά, για λειτουργία 7 χρόνων ξεκινώντας από την 1 Μαΐου 2008.

Η 2Serve παρέχει υπηρεσίες για το επιβατικό κοινό, για τη λειτουργία πτήσεων καθώς και υπηρεσίες cargo στα αεροδρόμια της Λάρνακας και της Πάφου.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας η 2Serve θα μεταφέρει τον κύκλο εργασιών της στη νέα κοινή εταιρεία με την Aviapartner διατηρώντας το 51% του μετοχικού κεφαλαίου. Η νέα εταιρεία θα εμπορεύεται ως Aviapartner Cyprus και θα είναι υπό την καθοδήγηση του Ian Hay, τον τωρινό γενικό διευθυντή της 2Serve. Η νέα εταιρεία υποστηρίχτηκε από επιπλέον χρηματοδότηση από την 3i, τον κύριο μέτοχο της Aviapartner, και με πλήρη στήριξη από τις τράπεζες. Όλα τα συμβαλλόμενα μέρη συμφώνησαν να μην ανακοινώσουν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την δημιουργία της νέας αυτής εταιρείας.

Ο Ian Hay, Γενικός Διευθυντής της 2Serve δήλωσε, «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υπογράψαμε τη συμφωνία αυτή με την Aviapartner. Η κοινή μας τεχνογνωσία στο τομέα των υπηρεσιών εδάφους είναι η συνταγή για την επιτυχία. Η συνεργασία μας θα δώσει στην Aviapartner Cyprus τις καλύτερες πιθανότητες για να κερδίσουμε την άδεια χρήσης των υπηρεσιών εδάφους που είναι πλέον ανοιχτές για τα αεροδρόμια της Λάρνακας και της Πάφου καθώς και εκπληκτικές ευκαιρίες για περαιτέρω ανάπτυξη στην Κύπρο».

Ο Peter Oostenenk, Acting CEO του Ομίλου Aviapartner είπε, «Η συμφωνία αυτή αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο βήμα προόδου για την εταιρεία μας καθώς επεκτείνει τα όρια μας για πρώτη φορά εκτός της ηπειρωτικής Ευρώπης. Μας δίνει την δυνατότητα να προσθέσουμε δύο ακόμη αεροδρόμια στο δίκτυο μας και να εισέλθουμε σε μια αναπτυσσόμενη αγορά. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την 2Serve ώστε να εδραιώσουμε την θέση μας ως τη μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία στις υπηρεσίες εδάφους στην Ευρώπη».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024