Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΞεκινούν από τη νέα χρονιά τα δρομολόγια υδροπλάνων μεταξύ Πάτρας και Ιονίων Νήσων

Ξεκινούν από τη νέα χρονιά τα δρομολόγια υδροπλάνων μεταξύ Πάτρας και Ιονίων Νήσων

Ξεκινούν με τη νέα χρονιά τα δρομολόγια υδροπλάνων μεταξύ Πάτρας και Ιονίων Νήσων, καθώς με κοινή Υπουργική Απόφαση, που υπογράφτηκε πρόσφατακαι από τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, έπειτα […]

Ξεκινούν με τη νέα χρονιά τα δρομολόγια υδροπλάνων μεταξύ Πάτρας και Ιονίων Νήσων, καθώς με κοινή Υπουργική Απόφαση, που υπογράφτηκε πρόσφατα<...>και από τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, έπειτα και την υπογραφή του Υπουργού Μεταφορών, κ. Μιχάλη Λιάπη, ανοίγει επίσημα πλέον ο δρόμος για την κατασκευή των υδροδρομίων και τη πραγματοποίηση των δρομολογίων.

Στόχος της εταιρίας AirSea Lines, που εκπροσωπεί τα υδροπλάνα στην Ελλάδα, είναι η πραγματοποίηση τριών δρομολογίων. Το πρώτο δρομολόγιο θα συνδέει την Κέρκυρα απευθείας με την Πάτρα, το δεύτερο θα ξεκινά από την Κέρκυρα και μέσω Λευκάδας, Ιθάκης και Ζακύνθου θα καταλήγει επίσης στην Πάτρα, ενώ το τρίτο δρομολόγιο θα συνδέει την Κέρκυρα με τα Ιωάννινα, όπου οι πτήσεις εξυπηρετούνται μέσω της λίμνης Παμβώτιδας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024