Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤον Τροπικό Οικοτουρισμό της Αυστραλίας ανακαλύπτει η Ευρώπη

Τον Τροπικό Οικοτουρισμό της Αυστραλίας ανακαλύπτει η Ευρώπη

Για τρίτο συναπτό έτος η Αυστραλία ψηφίστηκε ως η αγαπημένη χώρα των αναγνωστών του εγκυρότερου ταξιδιωτικού περιοδικού `Conde NastTraveller` για το 2004, και μάλιστα όχι τυχαία, αφού το ωραίο κλίμα, […]

Για τρίτο συναπτό έτος η Αυστραλία ψηφίστηκε ως η αγαπημένη χώρα των αναγνωστών του εγκυρότερου ταξιδιωτικού περιοδικού `Conde Nast<...>Traveller` για το 2004, και μάλιστα όχι τυχαία, αφού το ωραίο κλίμα, η απεριόριστη γκάμα τοπίων, οι παρθένες παραλίες, τα πολλά αξιοθέατα, οι αχανείς εκτάσεις και η απίστευτη ποικιλία δραστηριοτήτων που προσφέρει στους επισκέπτες της η Αυστραλία, συνέβαλαν στο να συγκεντρώσει η χώρα την υψηλότερη βαθμολογία, σε σύγκριση με την υπόλοιπη υφήλιο.

Καθώς η τάση για οικοτουρισμό ανά τον κόσμο όλο και αυξάνει, ενδεικτικό είναι το παράδειγμα της Πολιτείας Queensland, που συγκεντρώνει κάθε χρόνο όλο και μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών, καθώς προσφέρει το 40% του οικοτουρισμού της χώρας και συγκεντρώνει 208 από τις 516 επίσημα πιστοποιημένες οικοτουριστικές εκδρομές.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η Υπουργός Τουρισμού της Queensland, κ. Μargaret Keech, σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου, “οι αφίξεις από Ευρώπη έχουν αυξηθεί κατά 16% έως τον Σεπτέμβριο 2005, σε σύγκριση με πέρσι την ίδια εποχή”. Η Κυβέρνηση της Πολιτείας πιστεύει πολύ στην Ευρωπαϊκή αγορά, η οποία είναι και η τρίτη σε επισκέψεις και για αυτό το λόγο επενδύει περισσότερο στην προώθηση της στην Ευρώπη και στην ενδυνάμωση των σχέσεων με τους Ευρωπαίους tour operators και τουριστικούς πράκτορες. Για αυτό το λόγο άλλωστε και στην ομιλία της η Υπουργός παρότρυνε τους Ευρωπαίους tour operators να προωθήσουν περισσότερο τον προορισμό στα προγράμματα τους για το 2006.

“Ξέρουμε ότι οι Ευρωπαίοι αγαπάνε τον οικοτουρισμό και η Queensland παρέχει τις καλύτερες εμπειρίες”Ι> ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Keech. “Γνωρίζουμε επίσης” συνέχισε “ότι οι υψηλές παροχές υπηρεσιών είναι άμεσα συνδεδεμένες με την ικανοποίηση των επισκεπτών και θέλουμε οι επισκέπτες μας να επιστρέφουν στις πατρίδες τους όχι μόνο με τις καλύτερες αναμνήσεις, αλλά και με την επιθυμία να μας επισκεφτούν ξανά. Τα ευνοϊκά σχόλια του κάθε επισκέπτη προς την οικογένεια, τους φίλους και συναδέλφους του, είναι η καλύτερη διαφήμιση. Σαν αποτέλεσμα, όλο και περισσότεροι Ευρωπαίοι τουρίστες επισκέπτονται την τροπική Αυστραλία για οικοτουρισμό στην Queensland.

Σημειώνεται ότι από Ελλάδα, πακέτα οργανωμένα για Αυστραλία και για την Queensland προσφέρει το ταξιδιωτικό γραφείο Hydra Travel, με επιλογές διαμονής από τα πιο κοσμικά θέρετρα μέχρι μοναδικά απομονωμένες βίλες σε παραλίες, που δεν βρίσκονται καν στον χάρτη και όπου η μόνη πρόσβαση σε αυτά γίνεται μέσω θαλάσσης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024