Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτη Δυτική Αυστραλία θα διεξαχθεί η 24η Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής του WTTC το 2024
Συνέδρια τουρισμού

Στη Δυτική Αυστραλία θα διεξαχθεί η 24η Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής του WTTC το 2024

WTTC

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Ωκεανία.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της φετινής Παγκόσμιας Συνόδου Κορυφής του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC) στο Κιγκάλι της Ρουάντα (1-Νοεμβρίου 2023), ανακοινώθηκε ότι η Δυτική Αυστραλία θα είναι ο “οικοδεσπότης’ για το 2024.

Η 24η Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής θα πραγματοποιηθεί στο Περθ στα τέλη του 2024, σε συνεργασία με την Tourism Western Australia.

Το WTTC “έκλεισε” την πρώτη του Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής στην Αφρική με περισσότερους από 1.200 αντιπροσώπους να παρευρίσκονται στο Κιγκάλι και με ομιλητές, όπως ο διεθνούς φήμης οικονομολόγος και διάσημος επιχειρηματικός σχολιαστής Justin Urquhart-Stewart, ο επικεφαλής της Διοίκησης Ασφάλειας Μεταφορών των Ηνωμένων Πολιτειών, David P. Pekoske και οικονομικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Arsenal, Juliet Slot.

Στην Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής του WTTC συμμετείχαν περισσότερες από 45 χώρες.

Η Julia Simpson, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του WTTC, δήλωσε: “Η επιτυχία της φετινής Παγκόσμιας Συνόδου Κορυφής στο Κιγκάλι αποτελεί απόδειξη της δύναμης του τομέα Ταξιδιών και Τουρισμού της Αφρικής. Μέσω της Ρουάντα, η ήπειρος έχει μπει καλά και πραγματικά στον χάρτη. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα κατευθυνθούμε ‘down under’ του χρόνου. Η Δυτική Αυστραλία και η όμορφη πόλη του Περθ ήταν πάντα δημοφιλείς προορισμοί και είμαστε βέβαιοι ότι οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν μια πραγματική γεύση από την πεμπτουσία της αυστραλιανής φιλοξενίας”.

Η διευθύνουσα σύμβουλος του Tourism WA, Carolyn Turnbull είπε ότι η φιλοξενία της 24ης Παγκόσμιας Συνόδου Κορυφής του WTTC αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για τη δυτική Αυστραλία να επιδείξει τις φιλοδοξίες για ανάπτυξη και τις επενδυτικές της ευκαιρίες στα μέλη του WTTC, το οποίο περιλαμβάνει τους διευθύνοντες συμβούλους των μεγάλων ταξιδιωτικών επιχειρήσεων, όπως αεροπορικές εταιρείες, διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες και επενδυτές, αλλά και γραμμές κρουαζιέρας.

“Το αποτέλεσμα της φιλοξενίας αυτής της εκδήλωσης υπερβαίνει κατά πολύ τον άμεσο οικονομικό αντίκτυπο που προκύπτει από τις δαπάνες των συμμετεχόντων. Αυτή η εκδήλωση θα ανοίξει δρόμους για συζήτηση γύρω από το εισερχόμενο εμπόριο και τις επενδύσεις προϊόντων, τις νέα εισερχόμενα αεροπορικά δρομολόγια και την ανάπτυξη επιχειρηματικών ευκαιριών για τουριστικά προϊόντα υψηλής αξίας. Οι επιχειρηματίες που θα παρευρεθούν σε αυτήν την εκδήλωση θα ενθαρρυνθούν να παρατείνουν τη διαμονή τους και να εξερευνήσουν λίγο περισσότερο, ώστε να βιώσουν από πρώτο χέρι τα ονειρικά τοπία μας, τις παγκοσμίου φήμης εμπειρίες μας και τους τουριστικούς μας οργανισμούς”, ανέφερε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024