Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑκριβότερες οι “προνομιούχες” αεροπορικές θέσεις
Μεγαλύτερη χρέωση για τα ευρύχωρα καθίσματα

Ακριβότερες οι “προνομιούχες” αεροπορικές θέσεις

Η επιπλέον επιβάρυνση στα άτομα που επιθυμούν να έχουν περισσότερο χώρο όταν ταξιδεύουν, είναι ένα νέο μέτρο που εφαρμόζουν πλέον ορισμένες αερογραμμές, ώστε να ανταπεξέλθουν στην οικονομική κρίση. Σύμφωνα με […]

Η επιπλέον επιβάρυνση στα άτομα που επιθυμούν να έχουν περισσότερο χώρο όταν ταξιδεύουν, είναι ένα νέο μέτρο<...> που εφαρμόζουν πλέον ορισμένες αερογραμμές, ώστε να ανταπεξέλθουν στην οικονομική κρίση. Σύμφωνα με την “Καθημερινή” και το ΑΠΕ/ΜΠΕ, η αυστραλιανή αεροπορική Qantas, για παράδειγμα, σχεδιάζει να χρεώνει μέχρι και 160 δολάρια επιπλέον για καθίσματα που βρίσκονται κοντά στην έξοδο κινδύνου και διαθέτουν, ως γνωστόν, περισσότερο χώρο. “Αυτό θα δώσει την ευκαιρία στους πελάτες μας να έχουν περισσότερες επιλογές και να πάρουν θέσεις που προσφέρουν περισσότερο χώρο. Παρόμοια υπηρεσία προσφέρεται από άλλες αερογραμμές”, ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της εταιρείας.

Από τον περασμένο Ιούλιο, οι επιβάτες της Jetstar επιβαρύνονται με 30 δολάρια για πλεονεκτικές θέσεις, όταν πρόκειται για ταξίδια του εσωτερικού και 60 δολάρια για ταξίδια του εξωτερικού. Την ίδια πολιτική ακολουθούν επίσης και οι αεροπορικές εταιρείες Virgin Blue και Pacific Blue.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024