Τελευταία νέα

Διακρίσεις για την AeroMexico

Το Club Premier της αεροπορικής εταιρίας AeroMexico κέρδισε πρόσφατα τα Freddie Awards για το καλύτερο Newsletter, και για το καλύτερο πρόγραμμα Frequent Flyer. Στην κατηγορία του Newsletter η εταιρία ήρθε […]

Το Club Premier της αεροπορικής εταιρίας AeroMexico<.> κέρδισε πρόσφατα τα<...> Freddie Awards για το καλύτερο Newsletter, και για το καλύτερο πρόγραμμα Frequent Flyer.
Στην κατηγορία του Newsletter η εταιρία ήρθε πρώτη, ενώ στην κατηγορία του Frequent Flyer ήρθε τρίτη.
Τα βραβεία είναι έμπνευση του Sir Freddie Laker και αυτή την χρονιά χορηγοί ήταν το περιοδικό InsideFlyer, το MCI WorldCom, το SkyGuide της American Express, ο κόμβος Biztravel.com, το MaxMiles, και τα ClickRewards.
Το 1999, οι ερωτηθέντες ψήφισαν μεταξύ 9 κατηγοριών για το πιο αγαπημένο τους πρόγραμμα frequent flyer και frequent guest.
"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που το frequent flyers πρόγραμμα μας, Club Premier, αναγνωρίστηκε. Τα βραβεία δείχνουν την σπουδαιότητα που δίνουμε στην εξυπηρέτηση του ενός εκατομμυρίου μελών που έχουμε παγκοσμίως", δήλωσε ο κ. Harald Bomberg, αντιπρόεδρος της AeroMexico στις ΗΠΑ.
Το Club Premier της AeroMexico δημιουργήθηκε το 1992 και προσφέρει πολλά προνόμια στα μέλη του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024