Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυνεργασία της Air France με την Aeromexico και την Delta στην Γαλλία

Συνεργασία της Air France με την Aeromexico και την Delta στην Γαλλία

Η αεροπορική εταιρία Aeromexico ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα τρεις νέες πτήσεις από το Παρίσι, στη Λυών, τη Νίκαια, και την Τουλούζη. Οι πτήσεις γίνονται σε συνεργασία με την Air France, […]

Η αεροπορική εταιρία Aeromexico<.> ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα τρεις νέες πτήσεις από το<...> Παρίσι, στη Λυών, τη Νίκαια, και την Τουλούζη. Οι πτήσεις γίνονται σε συνεργασία με την Air France, με βάση τη συμφωνία κοινών κωδικών πτήσεων των δύο εταιριών.
Οι νέες πτήσεις εξυπηρετούν τους επιβάτες που θέλουν να πετάξουν προς το Μεξικό, μέσω των δύο καθημερινών πτήσεων της Aeromexico από το Παρίσι προς το Mexico City.
Εν τω μεταξύ, η αεροπορική εταιρία Delta AirLines ξεκίνησε να πετάει με συμφωνία κοινών κωδικών με την Air France από το Παρίσι στο Kαμερούν. Σημειώνουμε ότι η Delta AirLines και η Air France ανήκουν και οι δύο στην SkyTeam.
Οι πτήσεις γίνονται προς την Douala του Καμερούν με Airbus A310 έξι φορές την εβδομάδα, και προς την Yaounde τρεις φορές την εβδομάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024