Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΦεστιβάλ γεύσεων από το Μεξικό

Φεστιβάλ γεύσεων από το Μεξικό

Από τις 10-20 Μαΐου και ενόψει της στενότερης πιθανής συνεργασίας της Aeromexico με την Air France και την Delta Airlines, θα πραγματοποιηθεί στον ξενοδοχείο Athenaeum Inter-Continental φεστιβάλ μεξικανικών γεύσεων, υπό […]

Από τις 10-20 Μαΐου και ενόψει της στενότερης πιθανής συνεργασίας της Aeromexico<.> με την<...> Air France και την Delta Airlines, θα πραγματοποιηθεί στον ξενοδοχείο Athenaeum Inter-Continental φεστιβάλ μεξικανικών γεύσεων, υπό την αιγίδα της πρεσβείας του Μεξικού.
Η συνεργασία των παραπάνω αεροπορικών εταιριών είναι στα πλαίσια της ενδεχόμενης στρατηγικής συμμαχίας μεταξύ τους. Όσο για την ελληνική αγορά, θα εξυπηρετείται με πτήσεις από την Αθήνα προς το Παρίσι με την Air France και από το Παρίσι προς διάφορους προορισμούς του Μεξικό με τα καινούργια Boeing 767 της Aeromexico.
Όσον αφορά την Delta Airlines οι πτήσεις πραγματοποιούνται από την Αθήνα μέχρι τη Νέα Υόρκη με την Delta Airlines και από την Νέα Υόρκη προς τους προορισμούς του Μεξικό με την Aeromexico.
Το Μεξικό ως προορισμός αναδεικνύεται όλο και περισσότερο στην Ελληνική αγορά μαζί με την Καραϊβική, όπως μας δήλωσε ο κ. Φραντζεσκάκης διευθυντής της Discover the World Marketing που αντιπροσωπεύει την Aeromexico στην Ελλάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024