Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Athens Airways πετά προς τη Θεσσαλονίκη
Τα δρομολόγια ξεκινούν την Πέμπτη 12 Μαρτίου

Η Athens Airways πετά προς τη Θεσσαλονίκη

Στην τελική ευθεία για την έναρξη των πτήσεων της προς το αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης βρίσκεται η Athens Airways. Η πρώτη πτήση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 12 Μαρτίου και […]

Στην τελική ευθεία για την έναρξη των πτήσεων της προς το αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης βρίσκεται η Athens Airways. Η πρώτη πτήση<...> είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 12 Μαρτίου και σε καθημερινή βάση θα πραγματοποιούνται τρεις πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και το αντίστροφο.

“Για την Athens Airways, η έναρξη των πτήσεων προς τη Θεσσαλονίκη έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς το αεροδρόμιο Μακεδονία θα αποτελέσει το δεύτερο κόμβο της εταιρείας μας. Επιπλέον, με την ταχύτατη ανάπτυξη του δικτύου μας αποδεικνύουμε ότι η Athens Airways έχει ως στόχο την αυτόνομη παρουσία της στην ελληνική αγορά αερομεταφορών και οι μέχρι τώρα ενδείξεις είναι ότι ο συγκεκριμένος στόχος θα επιτευχθεί”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Athens Airways κ. Σάκης Ανδριανόπουλος.

Η πρώτη πτήση της Athens Airways πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιανουαρίου. Πρώτος σταθμός ήταν η Αλεξανδρούπολη, ακολούθησε η Καβάλα και πριν από μερικές ημέρες ήταν η σειρά της Μυτιλήνης. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Athens Airways, στους προορισμούς που εξυπηρετεί η εταιρεία πρόκειται να προστεθούν άμεσα σημαντικά αστικά και τουριστικά κέντρα της χώρας, όπως η Ρόδος, η Μύκονος, η Σαντορίνη, τα Χανιά και το Ηράκλειο, η Ζάκυνθος και η Κεφαλονιά. Μέσα στο καλοκαίρι του 2009, στόχος είναι να αυξηθούν οι προορισμοί αυτοί, καθώς και η ημερήσια συχνότητα των πτήσεων, ώστε να εξυπηρετηθεί η αυξημένη ταξιδιωτική κίνηση της περιόδου. Παράλληλα, στα σχέδια της εταιρείας περιλαμβάνεται και η επέκταση σε γειτονικές πόλεις γειτονικών χωρών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024