Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Athens Airways πετά τώρα και προς Κοζάνη, Χίο, Καστοριά, Ζάκυνθο, Ρόδο και Κεφαλονιά
Και σύνδεση της Μυτιλήνης και Χανίων από Θεσσαλονίκη

Η Athens Airways πετά τώρα και προς Κοζάνη, Χίο, Καστοριά, Ζάκυνθο, Ρόδο και Κεφαλονιά

Η Athens Airways, έχοντας ολοκληρώσει την επέκταση του δικτύου της στη Βόρεια Ελλάδα, στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, κατευθύνεται προς τα Επτάνησα, καθώς και σε άλλους προορισμούς της βορειοδυτικής και […]

Η Athens Airways, έχοντας ολοκληρώσει την επέκταση του δικτύου της στη Βόρεια Ελλάδα, στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, κατευθύνεται προς<...> τα Επτάνησα, καθώς και σε άλλους προορισμούς της βορειοδυτικής και νησιωτικής Ελλάδας, με επόμενους σταθμούς την Κοζάνη, τη Χίο, την Καστοριά, τη Ζάκυνθο, τη Ρόδο και την Κεφαλονιά από Αθήνα. Οι παραπάνω προορισμοί θα “ανοίγουν” από τις 21 Μαΐου ως τις 15 Ιουνίου και θα πραγματοποιούνται από το αεροδρόμιο των Αθηνών Ελ. Βενιζέλος. Παράλληλα, θα γίνει σύνδεση της Μυτιλήνης και των Χανίων από Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Την Πέμπτη 21 Μαΐου η Athens Airways θα εγκαινιάσει τον πρώτο εκ των προηγουμένων προορισμών και θα ξεκινήσει δρομολόγια για το Αεροδρόμιο της Κοζάνης. Οι πτήσεις θα ανέρχονται στις 5 εβδομαδιαίως.
  • Επόμενος προορισμός της Athens Airways είναι η Χίος και οι πτήσεις πρόκειται να ξεκινήσουν στις 28 Μαΐου. Θα εκτελούνται 7 πτήσεις εβδομαδιαίως.
  • Στη συνέχεια έπεται ο προορισμός της Καστοριάς, ο οποίος μάλιστα θα είναι διαθέσιμος στο επιβατικό κοινό από τις 29 Μαΐου, όπου και θα εγκαινιαστεί ο σταθμός. Ο εβδομαδιαίος αριθμός των πτήσεων για το αεροδρόμιο της Καστοριάς θα ανέρχεται στις 4.
  • Επίσης, άμεση προτεραιότητα για την Athens Airways αποτελεί το αεροδρόμιο της Ζακύνθου. Στις 4 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη πτήση και το κοινό θα έχει την δυνατότητα να εξυπηρετείται με 5 πτήσεις την εβδομάδα.
  • Στη συνέχεια, στις 11 Ιουνίου, το αεροδρόμιο της Ρόδου θα υποδεχτεί την πρώτη πτήση της Athens Airways. Πρόκειται να πραγματοποιούνται 13 πτήσεις εβδομαδιαίως προς τον προορισμό αυτό καθότι αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους καλοκαιρινούς προορισμούς για την εταιρεία.
  • Ο τελευταίος προορισμός που πρόκειται η Athens Airways να πραγματοποιήσει από το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” για την περίοδο Μάιος – Ιούνιος είναι αυτός της Κεφαλονιάς και το οποίο θα εγκαινιαστεί στις 15 Ιουνίου με 5 πτήσεις την εβδομάδα.

Η Athens Airways, γνωρίζοντας την σημασία της Θεσσαλονίκης ως κόμβο, αποφάσισε να πραγματοποιεί πτήσεις και από το αεροδρόμιο “Μακεδονία”. Οι δύο προορισμοί που θα συνδεθούν με τη Θεσσαλονίκη είναι τα Χανιά και η Μυτιλήνη, με 8 πτήσεις συνολικά την εβδομάδα.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024