Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηAustrian Airlines

Austrian Airlines

Austrian Airlines

Η Austrian Airlines αποτελεί την πιο φιλική αεροπορική εταιρία για τον Έλληνα ταξιδιώτη, όχι μόνο για τις πολύ ελκυστικές τιμές που προσφέρει αλλά και για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει κατά την πτήση.

Από την πρώτη στιγμή, επιβιβαζόμενοι σε ένα αεροσκάφος της Austrian Airlines, θα αισθανθείτε την διαφορά : η Austrian Airlines βραβεύθηκε ως ΅ΆΕυρωπαϊκή Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς 2008ΆΆ, από τους αναγνώστες του Γερμανικού οικονομικού περιοδικού “Capital”.
Επιπλέον, οι αναγνώστες του περιοδικού Business Traveller επιφύλασσαν ακόμη μία επιβράβευση για την Austrian Airlines αφού την ψήφισαν για άλλη μία φορά πρώτη στην κατηγορία «Food & Drink».
Η Αustrian Airlines επίσης κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην ολική κατάταξη ως «καλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης», καθώς και τη δεύτερη θέση για το «υψηλό επίπεδο υπηρεσιών εδάφους & εν πτήσει» και την «άνεση εντός αεροσκάφους».

Τι λέτε για ένα ταξιδάκι στη καρδιά της Ευρώπης, τη Βιέννη;

Η αυστριακή πρωτεύουσα είναι ενδιαφέρουσα κάθε εποχή του χρόνου δίνοντας στον ταξιδιώτη την αίσθηση της άνεσης και του οικείου, μέσω της γνωστής σε όλους Αυστριακής φιλοξενίας.

Από 29 Μαρτίου, μάλιστα προστίθενται και 3 πρωινές πτήσεις την εβδομάδα για να προσφέρουν καλλίτερη ανταπόκριση προς 130 προορισμούς του δικτύου. Και το καλλίτερο; Κάθε Πέμπτη έχετε την δυνατότητα να βρεθείτε στην Βιέννη και στην Ευρώπη νωρίς το πρωί και να γυρίσετε αυθημερόν!

Αν τα σχέδια σας πάλι, δεν έχουν προορισμό την κάρδια της Ευρώπης αλλά μια κοντινότερη χώρα όπως την Ιταλία, μπορείτε εύκολα μέσω Βιέννης να βρεθείτε στο Μιλάνο, την Βενετία , την Μπολόνια και την Φλωρεντία

θέλετε να πεταχτείτε για δουλειές ή για ένα Σαββατοκύριακο στην Γερμανία ή
στο ¶μστερνταμ; ή ισως στις Σκανδιναβικές χώρες; η Austrian Airlines θα σας ταξιδέψει μέσω Βιέννης γρήγορα και άνετα. Και ξέρετε γιατί; Διότι το αεροδρόμιο της Βιέννης έχει τον ελάχιστο χρόνο ανταπόκρισης από όλα τα αεροδρόμια της Ευρώπης και επιπλέον ο ταξιδιώτης φτάνει πιο γρήγορα στις πύλες επιβίβασης καθώς ο έλεγχος ασφάλειας, γίνεται κατευθείαν στις περισσότερες από τις πύλες. (περίπου στο 60% των πυλών)

Μήπως όμως θα θέλατε να επισκεφθείτε και την Ανατολική Ευρώπη;
Τότε η Austrian Airlines είναι η έχει την λύση για εσάς! Μέσω Βιέννης σας πετάει σε
46 προορισμούς της Ανατολικής Ευρώπης! Δοκιμάστε την πολυβραβευμένη Business Class και απολαύστε το ταξίδι σας.

Μισός αιώνας πτήσεις!
H Austrian Airlines εορτάζει την συμπλήρωση 50 ετών από την έναρξη των πτήσεων της στην Ελλάδα. Η πρώτη πτήση από την καρδιά της Ευρώπης προς την χώρα μας έγινε στις 2 Δεκεμβρίου 1959, και εκείνη πρώτη συνέδεσε την Θεσσαλονίκη με την Ευρώπη το 1966. Η Austrian Airlines έχει δημιουργήσει ένα εξαίρετο όνομα, συνώνυμο με την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση σε όλο τον κόσμο.

www.austrian.com

Κρατήσεις και Εκδοση Εισιτηρίων

Λ.Βουλιαγμένης 18
166 75 Γλυφάδα – Ελληνικό
Τηλ. 210 96 01 240 έως 42

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών
Ελ. Βενιζέλος
Τηλ. 210 3533425

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024