Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςAegean Εαερινό πρωτάθλημα 2009 στο Γκολφ Γλυφάδας

Aegean Εαερινό πρωτάθλημα 2009 στο Γκολφ Γλυφάδας

Ο ετήσιος αγώνας γκολφ Aegean Εαερινό πρωτάθλημα 2009 πραγματοποιήθηκε και πάλι φέτος στο γήπεδο Γκολφ Γλυφάδας Αθηνών. Στον αγώνα έλαβαν μέρος 128 αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας (Κέρκυρα, Ρόδο, […]

Ο ετήσιος αγώνας γκολφ Aegean Εαερινό πρωτάθλημα 2009 πραγματοποιήθηκε και πάλι φέτος στο γήπεδο<...> Γκολφ Γλυφάδας Αθηνών. Στον αγώνα έλαβαν μέρος 128 αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας (Κέρκυρα, Ρόδο, Κρήτη και Αθήνα). Ο Ευάγγελος Γκίνης ανακηρύχτηκε νικητής στην Α` Κατηγορία Ανδρών και ο Θεόδωρος Τουμαζάνης τη δεύτερη θέση. Στην Κατηγορία Gross Γυναικών την πρώτη θέση κατέκτησε η Βιολέτα Σιώζου και η Στεφάνια Τόκα τη δεύτερη θέση. Στην Κατηγορία Juniors νικητής στέφτηκε ο Δημήτρης Μουλινός και ο Δημήτρης Ροκαδάκης τη δεύτερη. Και στη κατηγορία Α` Seniors νικητής ήταν ο Στέφανος Βαφειάδης.

Αμέσως μετά τον αγώνα ακολούθησε η απονομή επάθλων στους νικητές και δεξίωση στην οποία οικοδεσπότης ήταν ο πρόεδρος της ΕΟΓ, κ. Πέτρος Δούκας και μέλη της Ομοσπονδίας. Ο κ. Δούκας ευχαρίστησε την αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines για την ευγενή χορηγία του Πρωταθλήματος και την συνεχή οικονομική στήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ, o πρόεδρος του Συνδέσμου των Χρηματιστών (ΣΜΕΧΑ) κ. Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, η πρόεδρος του Ομίλου Γυναικών “ΑΘΗΝΑ”, κα Εύα Πολυχρονιάδου, η οποία έκανε και την παρουσίαση; ο πρόεδρος του Αττικού Ομίλου, κ. Ιωάννης Ανδρόπουλος, η πρόεδρος του Ομίλου Γκολφ Αφάντου Ρόδου, κα Μοσχούλα Πέλου, ο επίτιμος γενικός γραμματέας της ΕΟΓ, Φίλιππος Παπαλαυρέντης, ο πρόεδρος των Duty Free, κ. Γεώργιος Βελέντζας κ.ά.

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Όμιλος Γυναικών ΑΘΗΝΑ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024