Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚυπριακές Αερογραμμές: Αν όχι ιδιοκτήτης τότε ανταγωνιστής της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Κυπριακές Αερογραμμές: Αν όχι ιδιοκτήτης τότε ανταγωνιστής της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Αποφασισμένες να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα έστω και αν δεν είναι οι τελικοί αγοραστές της Ολυμπιακής Αεροπορίας είναι οι Κυπριακές Αερογραμμές. Σε αυτή την περίπτωση θα αναζητήσουν εναλλακτικούς τρόπους διείσδυσης στην […]

Αποφασισμένες να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα έστω και αν δεν είναι οι τελικοί αγοραστές της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.><...> είναι οι Κυπριακές Αερογραμμές<.>. Σε αυτή την περίπτωση θα αναζητήσουν εναλλακτικούς τρόπους διείσδυσης στην ελληνική αγορά, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

Ο πρόεδρος του ΔΣ των Κυπριακών Αερογραμμών Χάρης Λοϊζίδης ανέφερε ότι η εταιρία του έχει ήδη προχωρήσει σε επαφές με πολλούς παράγοντες ιδιωτικών αεροπορικών εταιριών και με άλλους ενδιαφερόμενους, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες διευκρινήσεις.

Ο κ. Λοϊζίδης, δεν απέκλεισε οι Κυπριακές Αερογραμμές να ανανεώσουν το ενδιαφέρον τους για την Ολυμπιακή Αεροπορία<.> αρκεί να γίνουν δεκτές οι εισηγήσεις τους για κάποιες αλλαγές στις αρχικές προδιαγραφές του διαγωνισμού. Γι' αυτό, η κυπριακή εταιρία ζήτησε από την σύμβουλο της ελληνικής κυβέρνησης Credit Swiss First Boston να επιτρέψει διαφοροποίηση στα αρχικά σχέδια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024