Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςLufthansa & United πετούν προς ΗΠΑ σε ειδικές τιμές
Εγκαιρη κράτηση εξασφαλίζει ειδικές προσφορές από Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Lufthansa & United πετούν προς ΗΠΑ σε ειδικές τιμές

Mε ειδικές τιμές, η Lufthansa και η United ανοίγουν το δρόμο για τις μητροπόλεις του Βορείου Ατλαντικού. Οι πωλήσεις, που έχουν ήδη ξεκινήσει, θα διαρκέσουν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2009 […]

Mε ειδικές τιμές, η Lufthansa και η United ανοίγουν το δρόμο για τις μητροπόλεις του Βορείου Ατλαντικού. Οι<...> πωλήσεις, που έχουν ήδη ξεκινήσει, θα διαρκέσουν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2009 και αφορούν αεροπορικό εισιτήριο με επιστροφή (χωρίς φόρους αεροδρομίων και επιπλέoν επιβαρύνσεις), για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 31 Μαρτίου 2010.

Μέχρι όλο το πρώτο 15ήμερο του Δεκεμβρίου, οι προνοητικοί πελάτες της Lufthansa από Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από τις πολύ χαμηλές τιμές που ανακοίνωσαν οι δύο κορυφαίοι συνεργάτες, Lufthansa / United για μεγάλες πόλεις της Βορείου Αμερικής και να ζήσουν το όνειρο των χριστουγεννιάτικων διακοπών σε ασύγκριτα χαμηλό κόστος. Αλλά και πέρα από τη γιορταστική περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, οι πραγματικά ανεπανάληπτες τιμές είναι πρόκληση για ένα απολαυστικό ταξίδι για τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου, ιδανικό δώρο αγάπης ή για συναρπαστικές αγορές στη Νέα Υόρκη, ενώ προσφέρουν μοναδική ευκαιρία να δείτε από κοντά το Λας Βέγκας/ Νεβάδα, το Σικάγο/ Ιλινόις και Σαν Φρανσίσκο/ Καλιφόρνια.

Ενδεικτικά, μπορείτε να ταξιδέψετε προς Νέα Υόρκη, Ουάσιγνκτον, Σικάγο, Μαϊάμι, Λας Βέγκας, Σαν Φρανσίσκο, Φιλαδέλφεια, Χιούστον και Φοίνιξ/ Σιάτλ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024