Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςLufthansa: Νέα υπηρεσία inflight για το 2000

Lufthansa: Νέα υπηρεσία inflight για το 2000

Νέα υπηρεσία κατά τη διάρκεια των διηπειρωτικών πτήσεων, με εξαίρεση τις πτήσεις της Ιαπωνίας και της Ινδίας, ετοίμασε η Lufthansa για τους επιβάτες της πρώτης και της επιχειρηματικής θέσης. Η […]

Νέα υπηρεσία κατά τη διάρκεια των διηπειρωτικών πτήσεων, με εξαίρεση τις πτήσεις της Ιαπωνίας και της Ινδίας, ετοίμασε η Lufthansa<.> για τους επιβάτες της<...> πρώτης και της επιχειρηματικής θέσης.
Η νέα υπηρεσία ονομάζεται "Connoisseurs on Board" και αφορά στις γαστρονομικές απολαύσεις των επιβατών με προσφορά ποικιλίας μενού και κρασιών.
Το "Connoisseurs on Board" χαρακτηρίζεται από τρία στοιχεία. Το πρώτο στοιχείο είναι τα μενού τα οποία αποτελούν δημιουργίες κορυφαίων Σεφ ώστε να ικανοποιούν και τα πιο απαιτητικά γούστα των επιβατών και θα αλλάζουν κάθε δύο μήνες. Έτσι, τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο θα σερβίρεται ειδικό "Millennium Menu", τον Μάρτιο και Απρίλιο θα προσφέρονται μενού από τον Michael Fell, head Chef toy Parkhotel Egerner Hoff στο Rottach-Egern της Γερμανίας (17 βαθμούς στο Gault Millau), ενώ τον Μάιο και Ιούνιο θα αναλάβει καθήκοντα Σεφ ο Andre Jaeger, ιδιοκτήτης του Fischerzunft Rhine Hotel στο Schaffhausen της Ελβετίας (19 βαθμούς στο Gault Millau).
Το δεύτερο στοιχείο είναι το κρασί του "Vinothek Discoveries" της Lufthansa που επιλέγεται από τον Markus Del Monego που έχει τον τίτλο του 'Sommelier World Champion' 1996.
Τέλος, το τρίτο στοιχείο του νέου προϊόντος της Lufthansa είναι το "Taste Europe" που έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει στους επιβάτες της επιχειρηματικής θέσης στις πτήσεις εντός Ευρώπης (από Γερμανία) τη δυνατότητα γνωριμίας με διαφορετικές ευρωπαϊκές κουζίνες, όπου κορυφαίοι Σεφ προσφέρουν στους επιβάτες σπεσιαλιτέ από διάφορες περιοχές της Ευρώπης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024