Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα αεροπορική σύνδεση Γερμανίας – Ελλάδας με Θεσσαλονίκη και Ρόδο
Απευθείας σύνδεση με Φρανκφούρτη με τη Ryanair

Νέα αεροπορική σύνδεση Γερμανίας – Ελλάδας με Θεσσαλονίκη και Ρόδο

Η αεροπορική εταιρεία Ryanair συνδέει Φρανκφούρτη- Hahn (Hunsrück) με Θεσσαλονίκη κάθε Τρίτη και Πέμπτη και με Ρόδο κάθε Πέμπτη και Κυριακή. Η έναρξη των δρομολογίων για την Θεσσαλονίκη έγινε με […]

Η αεροπορική εταιρεία Ryanair συνδέει Φρανκφούρτη- Hahn (Hunsrück) με Θεσσαλονίκη κάθε Τρίτη και Πέμπτη και με Ρόδο κάθε Πέμπτη και Κυριακή. Η<...> έναρξη των δρομολογίων για την Θεσσαλονίκη έγινε με επιτυχία την Τρίτη 12 Απριλίου και για την Ρόδο την Πέμπτη 14 Απριλίου.

Η απευθείας σύνδεση της Φρανκφούρτης -γεωγραφική και οικονομική πρωτεύουσα της Ευρώπης- με τους παραπάνω τουριστικούς προορισμούς, θα ενισχύσει την τουριστική κίνηση από την Γερμανία και το ενδιαφέρον των Γερμανών τουριστών για να επιλέξουν τους παραπάνω προορισμούς. Οι οικονομικές τιμές αεροπορικών εισητηρίων, ευαισθητοποιούν και κεντρίζουν καθοριστικά τον κάθε τουρίστα.

Στα πλαίσια της έναρξης της πρώτης πτήσης της Ryanair για Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση στο αεροδρόμιο Hahn, στην οποία το Γραφείο ΕΟΤ Φρανκφούρτης, σε ιδιαίτερα διαμορφωμένο Counter διέθεσε στους επιβάτες πληροφοριακό υλικό για την Μακεδονία και ειδικότερα για την Θεσσαλονίκη. Οι πρώτοι επιβάτες στην πτήση τους προς την ελληνική πρωτεύουσα της Μακεδονίας είχαν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν ελληνικούς μεζέδες και να γευθούν το ελληνικό κρασί που τους προσφέρθηκε.

Η κα Henrike Schmidt, Sales & Marketing Managerin της εταιρείας Ryanair ανακοίνωσε: “Με μεγάλη ικανοποίηση διαπιστώνουμε, ότι σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία κρατήσεων, η Ελλάδα είναι ο πιο αγαπημένος τουριστικός προορισμός της Ευρώπης. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την επιτυχή αυτή έναρξη των πτήσεων”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024