Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠερισσότερες πτήσεις στο θερινό πρόγραμμα των Austrian Airlines

Περισσότερες πτήσεις στο θερινό πρόγραμμα των Austrian Airlines

Νέοι προορισμοί και περισσότερα δρομολόγια προς Ασία, Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του θερινού προγράμματος των Austrian Airlines. Παράλληλα, για να επιτευχθεί η ισορροπία στο δίκτυο Ανατολής […]

Νέοι προορισμοί και περισσότερα δρομολόγια προς Ασία, Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη<...> είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του θερινού προγράμματος των Austrian Airlines. Παράλληλα, για να επιτευχθεί η ισορροπία στο δίκτυο Ανατολής – Δύσης / Δύσης – Ανατολής προστέθηκαν νέοι προορισμοί και αυξήθηκαν τα δρομολόγια προς Δυτική Ευρώπη, Βόρειο Αμερική και Μέση Ανατολή.

Έτσι, στις διηπειρωτικές πτήσεις το Austrian Airlines Group προτείνει 84 εβδομαδιαίες πτήσεις προς κάθε ήπειρο. Συγκεκριμένα: Νέα Υόρκη (11 αναχωρήσεις την εβδομάδα), Τορόντο (6 πτήσεις την εβδομάδα), Ουάσινγκτον (7 πτήσεις την εβδομάδα), Μόντρεαλ (3 πτήσεις την εβδομάδα), Κουάλα Λαμπούρ και Σίδνεϋ (6 πτοήσεις εβδομαδιαίως), Σιγκαπούρη και Μελβούρνη (3 πτήσεις εβδομαδιαίως), Μπανγκόκ και Δελχί (καθημερινά), Τόκιο, Οσάκα και Πεκίνο (6 πτήσεις την εβδομάδα), Σαγκάη (5 πτήσεις την εβδομάδα) καθώς και μία απευθείας πτήση την εβδομάδα προς Κατμαντού.

Επίσης, στους προορισμούς διακοπών στα κλασικά Κανκούν, Πούντα Κάνα, Βαραντέρο, Μαυρίκιο, Κολόμπο και Μάλε προστέθηκε και το Τομπάγκο.

Νέοι προορισμοί, που ανοίγουν από φέτος το καλοκαίρι προς Μέση Ανατολή είναι η πόλη της Αλεξάνδρειας στην Αίγυπτο με 4 πτήσεις εβδομαδιαίως σε συνεργασία με την Egypt Air, ενώ η πρωτεύουσα της Ιορδανίας Αμμάν θα εξυπηρετείται πάλι από τα αεροσκάφη της Austrian με 4 πτήσεις την εβδομάδα και σε συνεργασία με την Royal Air Jordanian συνολικά με 9. Τα δρομολόγια προς Τρίπολη αυξάνονται σε 5 και γίνονται ημερήσια, ενώ και η Τεχεράνη θα εξυπηρετείται με τον ίδιο αριθμό πτήσεων. Οι πτήσεις προς Ιστανμπούλ διπλασιάζονται σε 2 την ημέρα, ενώ οι πτήσεις προς Λάρνακα θα γίνουν καθημερινές.

Η Βάρνα στη Βουλγαρία και η Σιμπιού στη Ρουμανία μπαίνουν ως νέοι προορισμοί με 5 εβδομαδιαίες πτήσεις, σε συνεργασία με την Bulgaria Air και την Tarom αντίστοιχα, και έτσι οι προορισμοί του Ομίλου προς Ανατολική Ευρώπη αυξάνονται σε 41. Επιπλέον αλλαγές στα δρομολόγια θα γίνουν προς Μπακού (5 πτήσεις την εβδομάδα), προς Κόσιτσε (12 πτήσεις την εβδομάδα), προς Κρακοβία (3 πτήσεις ημερησίως), προς Μίνσκ (2 πτήσεις ημερησίως), Έρεβαν (6 αναχωρήσεις την εβδομάδα) και προς Ζάγκρεμπ (3 δρομολόγια την ημέρα), ενώ θα αυξηθούν και οι πτήσεις προς Κλούτζ, Πρίστινα, Ροστόβ, Αγ. Πετρούπολη, Τιμισοάρα και Τίρανα.

Στους προορισμούς της Δυτικής Ευρώπης προστέθηκε το Τορίνο, η πόλη της Βόρειας Ιταλίας, που θα φιλοξενήσει τη Χειμερινή Ολυμπιάδα 2006, με καθημερινές πτήσεις. Η κομβική Βασιλεία στα σύνορα της Ελβετίας θα εξυπηρετείται με 3 πτήσεις ημερησίως, το ίδιο και η Γαλλική Λυών, ενώ θα αυξηθούν και οι πτήσεις προς Όσλο και Στοκχόλμη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024