Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠρόεδρος Ο.Α.: Είναι ώρα να δουλέψουμε όλοι σκληρά
Ολυμπιακές Αερογραμμές

Πρόεδρος Ο.Α.: Είναι ώρα να δουλέψουμε όλοι σκληρά

Να συμβάλλουν επί της ουσίας στην ομαλή λειτουργία των Ολυμπιακών Αερογραμμών κάλεσε τους εκπροσώπους της ΟΣΠΑ και των σωματείων των εργαζομένων, ο πρόεδρος της εταιρίας, κ. Γιάννος Μπενόπουλος, έπειτααπό χτεσινή […]

Να συμβάλλουν επί της ουσίας στην ομαλή λειτουργία των Ολυμπιακών Αερογραμμών κάλεσε τους εκπροσώπους της ΟΣΠΑ και των σωματείων των εργαζομένων, ο πρόεδρος της εταιρίας, κ. Γιάννος Μπενόπουλος, έπειτα<...>από χτεσινή συνάντηση τους.

“Η διοίκηση” τόνισε “συνεργάζεται και θα συνεχίσει να συνεργάζεται με όλους τους εκπροσώπους των εργαζομένων, αλλά επίσης τους καλεί να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν. Σε μία περίοδο που βρισκόμαστε σε επίσημες διαπραγματεύσεις για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ενέργειες που αποπροσανατολίζουν το κοινό και ταλαιπωρούν τους επιβάτες κάνουν ζημιά στην εικόνα της εταιρίας μας”. “Η διοίκηση έχει αποδείξει ότι συζητά με τους εργαζόμενους, προκειμένου να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα. Είναι η ώρα να δουλέψουμε όλοι σκληρά για να βρούμε μία βιώσιμη λύση για τις Ολυμπιακές Αερογραμμές» κατέληξε.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Μπενόπουλος ενημέρωσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων ότι επιτεύχθηκε συμφωνία για την άμεση μίσθωση με τη μέθοδο dry lease δύο αεροσκαφών, η οποία αναμένεται να εγκριθεί σήμερα από το Διοικητικό Συμβούλιο των Ολυμπιακών Αερογραμμών. Παράλληλα, συνεχίζονται οι επιθεωρήσεις αεροσκαφών από εκπροσώπους της εταιρίας στο πλαίσιο της προσπάθειας μίσθωσης επιπλέον αεροσκαφών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024