Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠρος την εναρμόνιση του στόλου της προχωρά η Austrian Airlines

Προς την εναρμόνιση του στόλου της προχωρά η Austrian Airlines

`Αλλο ένα σημαντικό βήμα προς την εναρμόνιση του στόλου του έκανε πριν λίγες μέρες το Austrian Airlines Group, με την υπογραφή σύμβασηςμε Γαλλικό οικονομικό επενδυτή για την πώληση δύο αεροσκαφών, […]

`Αλλο ένα σημαντικό βήμα προς την εναρμόνιση του στόλου του έκανε πριν λίγες μέρες το Austrian Airlines Group, με την υπογραφή σύμβασης<...>με Γαλλικό οικονομικό επενδυτή για την πώληση δύο αεροσκαφών, τύπου Αirbus A340-200.

Μετά από τις εργασίες παράδοσης, τα αεροσκάφη θα παραδοθούν το ένα στο τέλος του χειμερινού προγράμματος του 2005/06 και το άλλο στο τέλος του θερινού προγράμματος του 2006. Οι δύο εταιρίες συμφώνησαν να κρατήσουν την τιμή πώλησης εμπιστευτική. Αιτήσεις για την αντικατάσταση των αεροσκαφών θα παρουσιαστούν στον Εποπτικό Συμβούλιο του Austrian Airlines Group στο τέλος Σεπτεμβρίου.

Με αυτήν την πώληση, η εταιρία κάνει ένα ακόμα βήμα προς την εναρμόνιση του μεγάλης αποστάσεων στόλου της. Με μόλις 257 καθίσματα, το Αirbus A340-200 είναι ένα σχετικά μικρό αεροσκάφος, με τέσσερις κινητήρες υψηλού κόστους και χαμηλά περιθώρια κέρδους. Είναι μόνο κατάλληλο για τις εξαιρετικά μακριές διαδρομές, στις οποίες οι όγκοι κυκλοφορίας είναι χαμηλοί.

“Λαμβάνοντας υπόψη τις υψηλές δαπάνες καυσίμων αυτή τη στιγμή”, επισημαίνει σε ανακοίνωση της η εταιρία, δικινητήρια αεροσκάφη υπερτερούν σαφώς από εκείνα με τέσσερις κινητήρες, ιδιαίτερα όσον αφορά στις σημαντικά μειωμένες τιμές θέσεων και στη συντήρηση”. Επιπλέον, η Austrian Airlines θα ενσωματώσει τη νέα έννοια Business Class στα νέα αεροσκάφη, με τα άνετα ανακλινόμενα καθίσματά και το προηγμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024