Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣτον υπουργό Εργασίας οι πιλότοι των Κυπριακών Αερογραμμών

Στον υπουργό Εργασίας οι πιλότοι των Κυπριακών Αερογραμμών

Συνάντηση με εκπροσώπους της ΠΑΣΥΠΙ είχε χτες ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κύπρου, κ. Αντώνης Βασιλείου, σε μια προσπάθεια διερεύνησης των θέσεων της Συντεχνίας των Πιλότων, ενώ σχετικήσυνάντηση […]

Συνάντηση με εκπροσώπους της ΠΑΣΥΠΙ είχε χτες ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κύπρου, κ. Αντώνης Βασιλείου, σε μια προσπάθεια διερεύνησης των θέσεων της Συντεχνίας των Πιλότων, ενώ σχετική<...>συνάντηση αναμένεται και με τη διοίκηση των Κυπριακών Αερογραμμών, ώστε να κριθεί κατά πόσο η Μεσολαβητική Υπηρεσία του Υπουργείου μπορεί να αναλάβει δράση για την εξεύρεση μιας κοινά αποδεκτής λύσης.

Πράσινο φως για τη συνέχιση του διαλόγου και για περαιτέρω διαπραγματεύσεις “άναψαν” χτες οι πιλότοι, οι οποίοι, εκτιμώντας την προσπάθεια του υπουργού Εργασίας, ανακοίνωσαν, μετά το πέρας της συνάντησης, ότι δεν θα προβούν σε άλλες κινητοποιήσεις εντός του προσεχούς χρονικού διαστήματος.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Βασιλείου ανέφερε ότι άκουσε τις θέσεις της ΠΑΣΥΠΙ, στην οποία τόνισε ότι θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψην “ότι βρισκόμαστε σε μια περίοδο τουριστικής αιχμής και θα πρέπει να σεβαστούμε την τουριστική εικόνα της Κύπρου ώστε με ενέργειές μας να μην προσπαθούμε να την πληγώσουμε και να συμπεριφερθούμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα”. “Εκείνο το οποίο έχω υποσχεθεί στους πιλότους είναι ότι θα έχω μια ανάλογη διερευνητικού χαρακτήρα συνάντηση με τη Διοίκηση των Κ.Α. και εάν υπάρχει έδαφος συνδιαλλαγής τότε θα προχωρήσουμε σαν Υπουργείο στην μεσολαβητική μας προσπάθεια”, πρόσθεσε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024