Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣύνδεση για συσκευές Ipod & Iphone προσφέρει η Singapore Airlines

Σύνδεση για συσκευές Ipod & Iphone προσφέρει η Singapore Airlines

Την έναρξη των πρώτων πτήσεων κατά τη διάρκεια των οποίων παρέχεται η δυνατότητα σύνδεσης συσκευών iPod και iPhone στο σύστημα ψυχαγωγίας KrisWorld ανακοίνωσε η Singapore Airlines. Η δυνατότητα αυτή προσφέρεται […]

Την έναρξη των πρώτων πτήσεων κατά τη διάρκεια των οποίων παρέχεται η δυνατότητα σύνδεσης συσκευών iPod και iPhone στο σύστημα ψυχαγωγίας KrisWorld ανακοίνωσε η Singapore Airlines. Η δυνατότητα αυτή προσφέρεται στα αεροσκάφη<...>Airbus A340-500 που έχουν διαμορφωθεί για πτήσεις Διακεκριμένης μόνο Θέσης στα δρομολόγια μεταξύ Νέας Υόρκης και Σιγκαπούρης και από τον Αύγουστο στα δρομολόγια μεταξύ Λος `Αντζελες και Σιγκαπούρης.

Οι επιβάτες μπορούν πλέον να απολαύσουν τις δικές τους ταινίες και τη δική τους μουσική από το iPod ή το iPhone τους στο σύστημα ψυχαγωγίας KrisWorld της Singapore Airlines. Σε κάθε κάθισμα υπάρχει οθόνη LCD 15.4 ιντσών, η οποία είναι ιδανική για την παρακολούθηση τηλεοπτικών σειρών και ταινιών, καθώς και ειδικά ακουστικά για τη μείωση του εξωτερικού θορύβου.

«Οι επιβάτες σε όλες τις πτήσεις με τα διαμορφωμένα A340-500 μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τη δική τους μουσική και τις ταινίες τους από το iPod και το iPhone τους στο σύστημα ψυχαγωγίας KrisWorld” δήλωσε ο κ. Yap Kim Wah, Senior Vice-President Product & Services της Singapore Airlines. “Αυτό είναι ακόμα ένα δείγμα της φιλοσοφίας μας για την ικανοποίηση του πελάτη» συμπλήρωσε.

«Το iPod είναι η δημοφιλέστερη συσκευή αναπαραγωγής ψηφιακής μουσικής και το iPhone είναι ένα επαναστατικό κινητό τηλέφωνο, και τα δύο έχουν γίνει απαραίτητα για εκατομμύρια επιβάτες και ταξιδιώτες» δήλωσε ο κ. Greg Joswiak, αντιπρόεδρος iPod & iPhone Product Marketing της εταιρίας Apple. «Οι επιβάτες της Singapore Airlines μπορούν τώρα να απολαμβάνουν τη μουσική τους, τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες που έχουν αποθηκεύσει στις συσκευές iPod και iPhone μέσω του συστήματος ψυχαγωγίας του αεροσκάφους».

Η ενσωματωμένη σύνδεση 9 ακροδεκτών στο σύστημα ψυχαγωγίας KrisWorld με τη χρήση ενός ειδικού καλωδίου υποστηρίζει τη σύνδεση των συσκευών iPod και iPhone μέσω σύνδεσης 30 ακροδεκτών, δίνοντας επίσης τη δυνατότητα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας. Το σύστημα θα επιτρέπει τη διακοπή του ήχου για την αναγγελία των ανακοινώσεων και των οδηγιών από το πλήρωμα καμπίνας και τους πιλότους της Singapore Airlines. Οι επιβάτες θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν το iPhone σε airplane mode με ασφάλεια μέσω του ολοκληρωμένου συστήματος του αεροσκάφους.

Η δυνατότητας σύνδεσης των συσκευών iPod και iPhone παρέχεται στις απευθείας πτήσεις από τη Σιγκαπούρη προς Νέα Υόρκη με αεροσκάφος A340-500 από τις 15 Μαΐου, και στις απευθείας πτήσεις από τη Σιγκαπούρη προς Λος `Αντζελες από τον Αύγουστο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024