Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνεργασία Turkish Airlines και Amadeus
Πρόσβαση των ταξιδιωτικών γραφείων εκτός Τουρκίας, σε όλο το φάσμα ναύλων της TA

Συνεργασία Turkish Airlines και Amadeus

Ακόμα μία συνεργασία για την Turkish Airlines, η οποία υπέγραψε τριετή συμφωνία με την Amadeus, τον κορυφαίο τεχνολογικό συνεργάτη της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας. Η συμφωνία αυτή είναι πλήρους περιεχομένου […]

Ακόμα μία συνεργασία για την Turkish Airlines, η οποία υπέγραψε τριετή συμφωνία με την Amadeus, τον κορυφαίο τεχνολογικό συνεργάτη της ταξιδιωτικής<...> και τουριστικής βιομηχανίας. Η συμφωνία αυτή είναι πλήρους περιεχομένου και εξασφαλίζει πρόσβαση των ταξιδιωτικών γραφείων εκτός Τουρκίας, σε όλο το φάσμα ναύλων, inventory και δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας.

“Είμαστε ικανοποιημένοι με αυτή τη νέα συμφωνία, που ενισχύει τη σχέση μας με την Amadeus και επιτρέπει στην Turkish Airlines να έχει ανταγωνιστική διανομή στις διεθνείς αγορές μας”, σχολίασε ο κ. Faruk Cizmecioglu, εκτελεστικός αντιπρόεδρος των Τμημάτων Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Turkish Airlines και συμπλήρωσε: “Τα ταξιδιωτικά γραφεία εκτός Τουρκίας μπορούν τώρα να απολαύσουν αποτελεσματική πρόσβαση στο πλήρες φάσμα των υπηρεσιών μας, μέσω της Amadeus, για τα επόμενα τρία χρόνια”.

Η νέα συμφωνία προσφέρει στους συνδρομητές της Amadeus, που βρίσκονται εκτός Τουρκίας, το ίδιο επίπεδο ναύλων, διαθεσιμότητας και λειτουργικότητας.

“Η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί ένα κρίσιμο βήμα για τη στρατηγική της Amadeus, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η μακροχρόνια, αποτελεσματική πρόσβαση στο περιεχόμενο σημαντικών αεροπορικών εταιρειών σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο κ. David Doctor, διευθυντής των Τμημάτων Αεροπορικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων της Amadeus. “Η Amadeus είναι ένας σημαντικός πάροχος διανομής για την Turkish Airlines και αυτή η συμφωνία θέτει τις βάσεις για μια σταθερή και μακροπρόθεσμη συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024