Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤεχνικά προβλήματα σε αεροσκάφος των Κυπριακών Αερογραμμών

Τεχνικά προβλήματα σε αεροσκάφος των Κυπριακών Αερογραμμών

Τεχνικά προβλήματα παρουσίασε προχτές το μεσημέρι αεροσκάφος των Κυπριακών Αερογραμμών, τύπου A320, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Λάρνακαμε περίπου 100 επιβάτες, με αποτέλεσμα να επιστρέψει και πάλι στο αεροδρόμιο […]

Τεχνικά προβλήματα παρουσίασε προχτές το μεσημέρι αεροσκάφος των Κυπριακών Αερογραμμών, τύπου A320, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Λάρνακα<...>με περίπου 100 επιβάτες, με αποτέλεσμα να επιστρέψει και πάλι στο αεροδρόμιο Αθηνών `Ελ. Βενιζέλος`.

Η εταιρία μέχρι αργά το απόγευμα προέβαινε σε διευθετήσεις για επιστροφή των επιβατών στην Λάρνακα με αεροσκάφη των Κ.Α., αλλά και άλλων εταιριών, ώστε το αεροσκάφος που παρουσίασε πρόβλημα να περάσει από τεχνικό έλεγχο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού διευθυντή της εταιρίας, κ. Χρίστου Κυριακίδη, στην κυπριακή εφημερίδα `Πολίτης`, “το περιστατικό είναι σύνηθες για τις αεροπορικές εταιρίες”, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως “δεν υπήρξε ή παρουσιάστηκε οποιοδήποτε πρόβλημα με την ασφάλεια της πτήσης”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024