Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςVoyageurREWARDS: Νέο εταιρικό πρόγραμμα επιβράβευσης της Air France

VoyageurREWARDS: Νέο εταιρικό πρόγραμμα επιβράβευσης της Air France

Μία νέα, αναβαθμισμένη εκδοχή του προγράμματος VoyageurREWARDS εγκαινίασε στις 16 Ιουνίου 2008 η Air France για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Βασισμένο στο διαδίκτυο, το νέο εταιρικό πρόγραμμα επιβράβευσης της Air […]

Μία νέα, αναβαθμισμένη εκδοχή του προγράμματος VoyageurREWARDS εγκαινίασε στις 16 Ιουνίου 2008 η Air France για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Βασισμένο στο διαδίκτυο, το νέο εταιρικό πρόγραμμα επιβράβευσης της Air France<...>προσφέρει περισσότερα προνόμια και δυνατότητες, με στόχο την εξοικονόμηση χρημάτων από τα επαγγελματικά ταξίδια.

Το VoyageurREWARDS είναι ένας απλός και γενναιόδωρος τρόπος για τις εταιρίες να κερδίζουν βαθμούς (Points) για δωρεάν εισιτήρια, επιπλέον κιλά και αναβάθμιση θέσεων (upgrades), και καλύπτει ολόκληρο το παγκόσμιο δίκτυο της Air France.

Τα ταξίδια όλων των υπαλλήλων της εταιρίας μπαίνουν σε έναν εταιρικό λογαριασμό, έτσι ώστε οι βαθμοί να αυξάνονται γρήγορα. Οι βαθμοί ισχύουν για δύο ολόκληρα χρόνια. Το VoyageurREWARDS είναι δωρεάν, χωρίς υποχρεώσεις και ελάχιστο αριθμό ταξιδιών. Οι υπάλληλοι μπορούν, ταυτόχρονα, να συνεχίζουν να συγκεντρώνουν μίλια και στο προσωπικό πρόγραμμα μιλίων, το Flying Blue.

Στο καινούριο VoyageurREWARDS, η κάθε εταιρία-μέλος έχει την δική της ιστοσελίδα, στην οποία μπορεί να ενημερωθεί για τον
λογαριασμό της, να ζητήσει τα καινούργια εισιτήρια που έχει `κερδίσει` με τους βαθμούς, να ενημερώσει για τυχόν λάθη η παραλείψεις στον λογαριασμό της, να αλλάξει κάποια στοιχεία της, και πολλά ακόμα σε ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024