Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΒρέθηκαν τράπεζες – δανειστές για τη Japan Airlines
Συνομιλίες για τη σύναψη δανείου ύψους 3,7 δισ. δολ.

Βρέθηκαν τράπεζες – δανειστές για τη Japan Airlines

Διέξοδο στα υπέρογκα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ιαπωνικός εθνικός αερομεταφορέας Japan Airlines φαίνεται να δίνουν τέσσερις μεγάλες τράπεζες, με τις οποίες η εταιρεία διεξάγει συνομιλίες για τη σύναψη δανείου ύψους […]

Διέξοδο στα υπέρογκα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ιαπωνικός εθνικός αερομεταφορέας Japan Airlines φαίνεται να δίνουν τέσσερις μεγάλες τράπεζες, με τις οποίες<...> η εταιρεία διεξάγει συνομιλίες για τη σύναψη δανείου ύψους 3,7 δισ. δολ. Έτσι, η Japan Airlines δεν αποκλείεται να καταφέρει να ολοκληρώσει την υπό κρατική επιτήρηση αναδιάρθρωση έως τους πρώτους μήνες του επόμενου έτους.

Σύμφωνα με το ΑFP, η ιαπωνική αεροπορική, που αντιμετωπίζει χρέη 26 δισ. δολ. και αποτελεί μάλλον τη μεγαλύτερη χρεοκοπία στην εταιρική ιστορία της χώρας, κατέβασε τον Ιανουάριο τις μετοχές της από το ταμπλό του Τόκιο, αλλά συνέχισε να πραγματοποιεί πτήσεις ενόσω διαρκεί η αναδιάρθρωση. Μέρος της εξυγίανσης αποτελεί η περικοπή 16.000 υπαλλήλων και 10 διεθνών και 39 εγχώριων δρομολογίων. Παράλληλα, εξετάζει και τη δημιουργία εταιρείας φθηνού κόστους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024