Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΥδροπλάνα: Μοχλός τουριστικής ανάπτυξης για τα ελληνικά νησιά

Υδροπλάνα: Μοχλός τουριστικής ανάπτυξης για τα ελληνικά νησιά

“Αναπόσπαστο μέρος της μεταφορικής δραστηριότητας της Ελλάδος” χαρακτήρισε τις πτήσεις των υδροπλάνων ο πρόεδροςτης AirSeaLines κ. Μιχάλης Πατέλλης κατά την διάρκεια επίσημης παρουσίασης της εταιρείας, η οποία έγινε με την […]

“Αναπόσπαστο μέρος της μεταφορικής δραστηριότητας της Ελλάδος” χαρακτήρισε τις πτήσεις των υδροπλάνων ο πρόεδρος<...>της AirSeaLines κ. Μιχάλης Πατέλλης κατά την διάρκεια επίσημης παρουσίασης της εταιρείας, η οποία έγινε με την παρουσία του υπουργού εμπορικής ναυτιλίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη. Ο κ. Πατέλης αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν προκειμένου να λειτουργήσει η εταιρεία ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί ότι χρειάζονται πολλά για την επίτευξη του τελικού στόχου.

Από την πλευρά της επίσημης πολιτείας ο υπουργός εμπορικής ναυτιλίας επεσήμανε ότι το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας δημιουργώντας το κατάλληλο θεσμικό πλαίσιο, άνοιξε το δρόμο για τη σύνδεση των νησιών με την ενδοχώρα μέσω υδροπλάνων στη γραμμή Πάτρας-νήσων Ιονίου, ενώ η συγκοινωνιακή κάλυψη θα επεκταθεί και από το Φάληρο προς τα νησιά του Αιγαίου Πελάγους. Ειδικότερα ανέφερε: “…την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να συζητηθεί το ενδεχόμενο να “ανοίξουν” προορισμοί του Αιγαίου όπως Ψαρά, Φολέγανδρος και άλλα μικρά νησιά των Δωδεκανήσων”. Παράλληλα ο κ. υπουργός αναφέρθηκε στο γεγονός ότι θα ενισχυθεί το μέσο αυτό με κάθε τρόπο ενώ έσπευσε να καλέσει όποιους το επιθυμούν από οποιαδήποτε χώρα να προχωρήσουν σε επενδύσεις στη χώρα μας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024