Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΥψηλά παραμένουν τα επίπεδα ασφάλειας πτήσεων στις Κυπριακές Αερογραμμές

Υψηλά παραμένουν τα επίπεδα ασφάλειας πτήσεων στις Κυπριακές Αερογραμμές

Υψηλά παραμένουν τα επίπεδα ασφάλειας πτήσεων στις Κυπριακές Αερογραμμές, σύμφωνα με το πόρισμα της Κυπριακής Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτωνκαι Συμβάντων, που δόθηκε προχτές, Τετάρτη 12 Απριλίου 2006, στον Υπουργό Συγκοινωνιών […]

Υψηλά παραμένουν τα επίπεδα ασφάλειας πτήσεων στις Κυπριακές Αερογραμμές, σύμφωνα με το πόρισμα της Κυπριακής Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων<...>και Συμβάντων, που δόθηκε προχτές, Τετάρτη 12 Απριλίου 2006, στον Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου, τον πρόεδρο του Δ.Σ. των Κ.Α., το διευθυντή Πολιτικής Αεροπορίας και τον Γενικό Διευθυντή της εταιρίας.

Παρόλα αυτά όμως, όπως επισημαίνεται, η 18μηνη κρίση στους κόλπους της εταιρίας, η συσσώρευση προβλημάτων, η πίεση που αισθάνεται το προσωπικό λόγω του ενδεχόμενου απόλυσης ή κλεισίματος της εταιρίας, η προσπάθεια μείωσης του κόστους λειτουργίας και η αδυναμία της διεύθυνσης και του Δ.Σ. να πάρουν αποφάσεις, δημιουργούν εύλογες υποψίες ότι η ασφάλεια βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας `Πολίτης`, η Επιτροπή αναφέρεται εμμέσως πλην σαφώς σε ατολμία εκ μέρους της ηγεσίας των Κυπριακών Αερογραμμών να εφαρμόσει το σχέδιο ανασυγκρότησης και να θέσει τέλος στην παρατεταμένη κρίση στην εταιρία, που έχει ως συνέπεια απώλειες στην ασφάλεια των πτήσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024