Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟδηγία ΥΕΝ προς τις Λιμενικές Αρχές για την ομαλή διακίνηση επιβατών και οχημάτων το Πάσχα

Οδηγία ΥΕΝ προς τις Λιμενικές Αρχές για την ομαλή διακίνηση επιβατών και οχημάτων το Πάσχα

Για την ομαλή και απρόσκοπτη διακίνηση του επιβατικού κοινού ενόψει των εορτών του Πάσχα, ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, με κατεπείγουσα οδηγία του προς τις Λιμενικές Αρχές εφιστά την προσοχή τους στον έλεγχο της…

Για την ομαλή και απρόσκοπτη διακίνηση του επιβατικού κοινού ενόψει των εορτών του Πάσχα, ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, με<...>κατεπείγουσα οδηγία του προς τις Λιμενικές Αρχές εφιστά την προσοχή τους στον έλεγχο της έγκαιρης ενημέρωσης των επιβατών για τις θέσεις πρόσδεσης των πλοίων, για τις τυχόν περιπτώσεις τροποποιήσεων δρομολογίων λόγω ανωτέρας βίας, καθώς και για τον έλεγχο εφαρμογής της τιμολόγησης των παρεχόμενων υπηρεσιών και της τήρησης των ωρών καταπόπλου των ακτοπλοϊκών πλοίων. Οι ανωτέρω οδηγίες κοινοποιούνται στην Ένωση Εφοπλιστών Ακτοπλοΐας και στην Ένωση Πλοιοκτητών Πορθμείων Εσωτερικού.

Για τον ίδιο σκοπό από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά εκδόθηκε οδηγία προς όλες τις υπηρεσίες του και το προσωπικό για τον καλύτερο δυνατό συντονισμό, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή διακίνηση επιβατών και οχημάτων στους χώρους ευθύνης του σε συνεργασία και με συναρμόδιες υπηρεσίες (Οργανισμός Λιμένα Πειραιά, Διεύθυνση Τροχαίας Πειραιά).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024