Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑπευθείας σύνδεση της Ελλάδας με την Ουκρανία με την Ukraine International Airlines
Αεροπορικές εταιρείες

Απευθείας σύνδεση της Ελλάδας με την Ουκρανία με την Ukraine International Airlines

Οι πτήσεις από Αθήνα προς Κίεβο θα εκτελούνται τέσσερις φορές την εβδομάδα και από 18 Ιουνίου θα προστεθεί ακόμη μία πτήση. Επίσης, από 31 Μαΐου 2013, ξεκινά η σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το Κίεβο, δύο φορές την εβδομάδα.

Η Ukraine International Airlines καθιερώνει απευθείας αεροπορική σύνδεση μεταξύ Ελλάδας και Ουκρανίας με πτήσεις στο δρομολόγιο Αθήνα – Κίεβο και Θεσσαλονίκη – Κίεβο.

Οι πτήσεις από Αθήνα (Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος) προς Κίεβο (Boryspil International Airport, Terminal D), θα εκτελούνται τέσσερις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο και από 18 Ιουνίου θα προστεθεί ακόμη μία πτήση, κάθε Τρίτη.

Επίσης, από 31 Μαΐου 2013, ξεκινά η σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το Κίεβο, δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Πρόγραμμα Πτήσεων

 

 

 

Αριθμός Πτήσεως

Προορισμός

Ημέρα

Αναχώρηση

Άφιξη

PS354

Αθήνα – Κίεβο

ΔΤΤ.ΠΣ.

15:25

18:05

PS353

Κίεβο – Αθήνα  

ΔΤΤ.ΠΣ.

09:55

12:40

PS1196

Θεσσαλονίκη – Κίεβο

.Τ..Π..

18:55

21:20

PS1195

Κίεβο – Θεσσαλονίκη

.Τ..Π..

15:25

17:55


(Από αριστερά) ο Πρέσβης της Ουκρανίας κ. Volodymyr Shkourov, ο κ. Μιχάλης Φλεριανός, αντιπρόσωπος της Ukraine International Airlines στην Ελλάδα και ο κ. Anton Mattis, αντιπρόεδρος Πωλήσεων της Ukraine International Airlines.

Οι πτήσεις της UIA μεταξύ Ελλάδας και Κιέβου θα πραγματοποιούνται με σύγχρονα  και άνετα αεροσκάφη, τύπου Βoeing 737 με δύο κατηγορίες θέσεων – διακεκριμένη και οικονομική.

“Καθιερώνοντας την απ’ευθείας τακτική σύνδεση μεταξύ Αθήνας και Κιέβου, δημιουργείται ακόμα ένα σκαλοπάτι για την περαιτέρω γεωγραφική επέκταση της UIA και προσαρμογή της εταιρείας στη νέα στρατηγική του δικτύου” ανέφερε ο Anton Mattis, αντιπρόεδρος Πωλήσεων.

Σύμφωνα με την κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντριας Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, “αποτελεί σημαντική εξέλιξη η έναρξη δρομολογίων της Ukraine International Airlines η οποία συνδέει την Αθήνα με το Κίεβο. Η αγορά της Ουκρανίας είναι ιδιαίτερα δυναμική και αναπτύσσεται συνεχώς. Ενδεικτικά, κατά το α΄ τρίμηνο 2013 υπήρξε 14% αύξηση σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο 2012. Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών στο πλαίσιο της πολιτικής συμμετοχής στο ρίσκο των αεροπορικών εταιρειών, υποστηρίζει έμπρακτα την Ukraine International Airlines, στα αναπτυξιακά σχέδιά της προς & από την Αθήνα, μέσω των προσφερόμενων κινήτρων και προωθητικών ενεργειών, για την ενίσχυση & επέκταση της εταιρείας στην ελληνική αγορά”.

Οι επιβάτες από την Ελλάδα θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, τις άνετες πτήσεις μεταξύ Ελλάδας και Κιέβου, όπως επίσης και τις άμεσες ανταποκρίσεις με πτήσεις της UIA για όλες τις πόλεις της Ουκρανίας – Ντόνιετσκ, Ντνιπροπετρόβσκ, Λβίβ, Χάρκοβο, Οδησσό, και Συμφερούπολη – τις σημαντικότερες πόλεις της ρωσικής επικράτειας, πόλεις της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων κρατών, πόλεις της Μέσης Ανατολής, του Ισραήλ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.


Η κ. Nadiya Borkovska, περιφερειακή διευθύντρια Πωλήσεων Ελλάδας, Κύπρου, Λιθουανίας & Τουρκίας, της Ukraine International Airlines.

Στα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας είναι η σύνδεση αυτή να εξυπηρετείται με καθημερινές πτήσεις.

Επιπλέον, το Panorama Club, πρόγραμμα επιβράβευσης μιλίων, επιτρέπει στα μέλη του να απολαμβάνουν αμέτρητα προνόμια και οφέλη, όπως επίσης και τη δυνατότητα να λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμούς και κληρώσεις εισιτηρίων και να τυγχάνουν προνομιακής μεταχείρισης σε περίπτωση που χρειάζεται να διαφοροποιήσουν την πτήση ή την ημερομηνία αναχώρησης κ.ά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

01/03/2024
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024