Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟι επαπειλούμενες κινητοποιήσεις της ΠΝΟ θα έχουν επιπτώσεις στο σύνολο της κοινωνίας

Οι επαπειλούμενες κινητοποιήσεις της ΠΝΟ θα έχουν επιπτώσεις στο σύνολο της κοινωνίας

Ο τομεάρχης Υποδομών Μεταφορών και Περιβάλλοντος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΠΝΟ κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας: “Οι […]

Ο τομεάρχης Υποδομών Μεταφορών και Περιβάλλοντος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΠΝΟ κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας: “Οι συνδικαλιστές της ΠΝΟ οφείλουν να σκεφτούν υπεύθυνα τις επιπτώσεις που θα έχουν οι κινητοποιήσεις τους στους επαγγελματικούς κλάδους που σχετίζονται με τον τουριστικό και τον αγροτικό κλάδο, αλλά και την μεγάλη ταλαιπωρία που θα επιφέρουν στους πολίτες τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας. Το αρμόδιο Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας πρέπει να εξαντλήσει τα περιθώρια διαλόγου με την ΠΝΟ, προκειμένου να βρεθεί λύση σήμερα. Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε δεν μπορούν οι επαγγελματικοί κλάδοι να στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου και η Κυβέρνηση να παραμένει απλός θεατής”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024