Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠάρος και Μήλος στα 10 καλύτερα νησιά σύμδφωνα με το “Travel+Leisure”

Πάρος και Μήλος στα 10 καλύτερα νησιά σύμδφωνα με το “Travel+Leisure”

Στις δέκα καλύτερες προτάσεις για διακοπές σε νησιά σε όλο τον κόσμο συγκαταλέγει την Πάρο και τη Μήλο η διαδικτυακή έκδοση του “Travel+Leisure”. Το έγκριτο περιοδικό με τεράστια απήχηση στο […]

Στις δέκα καλύτερες προτάσεις για διακοπές σε νησιά σε όλο τον κόσμο συγκαταλέγει την Πάρο και τη Μήλο η διαδικτυακή έκδοση του “Travel+Leisure”. Το έγκριτο περιοδικό με τεράστια απήχηση στο παγκόσμιο ταξιδιωτικό κοινό αναφέρεται στα δύο κυκλαδίτικα νησιά και τα συγκρίνει με τις Μπαχάμες, τις Μαλβίδες και το Μπαλί, αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματά τους, δείγμα της διεθνούς αναγνώρισης που έχουν λάβει. Χαρακτηριστική είναι η παρακάτω αναφορά: “Είτε εξερευνάτε αρχαία αντικείμενα στην Πάρο είτε είστε με ψαροντούφεκο στο Thunderball Grotto στις Μπαχάμες, τα νησιά αυτά θα σας προσφέρουν αξέχαστες διακοπές. Οι λάτρεις της ηλιοφάνειας θα βρουν κρυστάλλινα νερά και εκπληκτικές ακτές στη Μήλο, ενώ η Πάρος, με την ηρεμία της, κερδίζει τους επισκέπτες που θέλουν να την εξερευνήσουν”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024