Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Safe Water Sports συμμετέχει στο Navarino Challenge

Το Safe Water Sports συμμετέχει στο Navarino Challenge

Το πολυβραβευμένο γεγονός αθλητικού τουρισμού “Navarino Challenge” υποδέχεται στις 11-13 Σεπτεμβρίου 2015 στη Μεσσηνία και στο Costa Navarino μικρούς και μεγάλους με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες για όλη […]

Το πολυβραβευμένο γεγονός αθλητικού τουρισμού “Navarino Challenge” υποδέχεται στις 11-13 Σεπτεμβρίου 2015 στη Μεσσηνία και στο Costa Navarino μικρούς και μεγάλους με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Το Safe Water Sports δε θα μπορούσε να λείπει από την διοργάνωση αυτή. Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, το γραφικό λιμάνι της Πύλου θα φιλοξενήσει μια μαγευτική κολυμβητική διαδρομή ανοιχτής θαλάσσης. Στην διαδρομή του ενός μιλίου (1,6 χλμ.) οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να κολυμπήσουν στο πλευρό των παγκόσμιων πρωταθλητών του Safe Water Sports, του Σπύρου Γιαννιώτη και της Κέλλυς Αραούζου, ενώ στη διαδρομή του μισού μιλίου (0,8 χλμ.) οι μικρότεροι φίλοι θα αναλάβουν δράση. Αρωγός στην κολυμβητική ημέρα του “Navarino Challenge” είναι η κοινωνική μη-κερδοσκοπική πρωτοβουλία Safe Water Sports που θα αναλάβει την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου πάνω σε θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια και την πρόληψη ατυχημάτων κατά την διάρκεια των αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων στην θάλασσα και το νερό. Η διοργάνωση πραγματοποιείται για 3η συνεχόμενη χρονιά υπό την Aιγίδα του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού με την υποστήριξη της Costa Navarino και του The Westin Resort Costa Navarino και την στήριξη των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Τριφυλίας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024